Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Те подржувам брат,шо го пцуете Игуаин бе лања едни.Бензема поарен беше,за тоа време шо влезе топка не фати.Него нека помисли малку Мурињо играчите не ги кривам ни 1%.

Тебе те читам и се чудам дали знаеш што пишуваш... имаш ли памет !? Што треба, цвеќе и милка да му купиме на Игуаин !? Или па на Роналдо !?

Со кој памет бе... со кој памет можете да кажете дека Мурињо е крив за тоа што магарињата на терен не знаат да дадат гол. Па имаме преку 20 шута просек на натпревар бе... брука е да неможеш гол да дадеш од толку удари! Што Мурињо е крив за тоа а !? Божеееее.... кој идиоти!

Пишав дека ќе патиме заради неконкуренцијата у нападот... ќе си го лади Игуаин и понатаму затоа што нема кој да му го земе местото... стварно незнам како може ова да му се дешава, сите граници ги надмина до сега ебате копиљот што сака да се направи ѕвезда!

Друго... за недостаток на играчи требаше да пишувате додека беше трансфер периодот а не да се палите на друго... сеа сите можат да се направат паметни!

И што сте се усрале од Барса, и тие не се како што беа, и тие се нестабилни... далеку е од решено првенството, ќе им ја дадеме титулата ако продолжат да се брукаат напаѓачиве уште неколку утакмици...

Добро сите сте запнале дека бензема не е во форма. Па од кај знаете вие колку е у форма човекот, кутриот си го вжешти тоа местото на клупа, нема станато од него. Нека почне да игра прва постава, а за тоа време Игуаин нека олади малку па ќе пеете друга песна. А на крај краеви Игуаин и на Светсково Првенство даваше голови ама сите му беа наместени. Ќе шутне Меси или енкој друг, ќе погодат статива или ќе се одбие од 100 души топката ќе дојде до Игуаин и овој на празен гол уште и тоа фали да го промаши.

Друго е, знае да се најде на вистинско место. И Ван Нистелрој секогаш даваше голови само внатре од 16ник, и само еден е Ван Нистелрој и нема како него. Ако е толку лесно сите така ке прават, во Игуаин има чувство за гол, тоа ке проработи, верувајте. Инаку тој што пиша горе за платата, за твоја информација и во новава сезона Бензема зема повеке од дупло од Игуаин. Еве одприлика ставам, 3,2 Игуаин, Бензема 8+. Ако грешам со бројкиве поправете ме.

riken

go gledase svetskoto neli???
i kako igrase koentrao vo odbrana...dali bese pominuvan kako klovn?dali deluvase izgubeno?dali se glupirase?
jas go gledav protiv spanija-- i od toa sto go vidov bev iznenaden...niednas ne bede pominat..

ти глуп си или така се правиш, марсело беше најдобар поединец на теренот , и не само оваа туку и на претходните неколку, џабе теглиш од тамо дека не излава , тражи си друг кривец. инаку не се замарајте многу, работите ќе си дојдат на место , малку верба ќе ве молам, џабе е да плукате на секоја глупост.

ova se znaese deka nema da dademe gol uste od start.

hiaguin sto e drvo nevideno e ne e u forma, ama ja mislam deka murino napravi greska.
koga vikav ja da igrame bez napagaci, nikoj ne obrati pazna. sto ce ti se napagaci protiv bunker?

pa ni trebase pojce igraci u sredina sto ce pritiskaa u napad cik-cak.
ne e bitno sto zaostanuvame 1 bod od barselona, sea vila ima crven, mesi dur dojde pak ce im se povredi...
ama dzabe e vise da se zbori za toa, vise projde, bitno e na slednata da se pobedi.

i na slednava mora da se igra samo so 1 napagac, ama so benzema zatoa sto igrame so francuska ekipa i benzema im gi znae taktikite na niv.

hiaguin - Ехехехеххехеххеххе
Добро е сега го напиша како што треба!

extrime1 za pomosen trener na murinjo :)
zs samo extrime1 mu gi znae site taktiki na murinjo,i togas real ke bide nepobedliv na celo so extrime1 :)
:tapp:

Игуаин не е за прв тим во Реал, во многу наврати го докажа тоа.. Таква "ѕвезда" како што велите не е во ред да промашува празен гол очи во очи со голманот..и Бензема не е кујзнае што но тој може да ротира со Игуаин додека не си најдете асален напаѓач.:toe:

^Бенз да биде стартер на 2-3 утакмици мислам дека ќе си ја пронајди позицијата и ќе се распука,а не како телено Игуаин кое сака да влезе в гол со топка....

Друго е, знае да се најде на вистинско место. И Ван Нистелрој секогаш даваше голови само внатре од 16ник, и само еден е Ван Нистелрој и нема како него. Ако е толку лесно сите така ке прават, во Игуаин има чувство за гол, тоа ке проработи, верувајте. Инаку тој што пиша горе за платата, за твоја информација и во новава сезона Бензема зема повеке од дупло од Игуаин. Еве одприлика ставам, 3,2 Игуаин, Бензема 8+. Ако грешам со бројкиве поправете ме.

повеќе души имаат пишано дека бензема зима над 8 мил,ама не е вистина, не се сеќавам каде имав видено, но бензема зима околу 5-6 мил..
И јас ако грешам со бројкиве поправете ме!! :toe:

повеќе души имаат пишано дека бензема зима над 8 мил,ама не е вистина, не се сеќавам каде имав видено, но бензема зима околу 5-6 мил..
И јас ако грешам со бројкиве поправете ме!! :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom