Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
арбелоа е изгубен напред и фудбалов на мур барем досега е една ТЕШКА 0 одвај доаѓаме до победа со случајни голови игуаин имаше 1 шанса не ни очекував да даде гол се на се ТРУПЦИ!

Преку кур ми е од исфрустирани нубови кои после секој лош резултат викаат готово е со титулата :@
Те подржувам брат,шо го пцуете Игуаин бе лања едни.Бензема поарен беше,за тоа време шо влезе топка не фати.Него нека помисли малку Мурињо играчите не ги кривам ни 1%.

Кажи копиљ имаш нешто проблем?

Како прво навредуваш без разлог,реков дека нема годинава титула и готово значи нема да биде,во момент на нервоза можеш се да направиш и да речиш......

Како прво навредуваш без разлог,реков дека нема годинава титула и готово значи нема да биде,во момент на нервоза можеш се да направиш и да речиш......

И мене ми е криво што не тепавме ама од титулата не се откажувам до последниот момент и нема да кењам за тимот...мора некогаш и да се киксне :/

dobro e bod osvoivte.. sramota
koj e toj pedro leon be .. ne odi kutriot:toe:

И мене ми е криво што не тепавме ама од титулата не се откажувам до последниот момент и нема да кењам за тимот...мора некогаш и да се киксне :/

I toa so Levante taka???:kesa:

--- надополнето ---

Те подржувам брат,шо го пцуете Игуаин бе лања едни.Бензема поарен беше,за тоа време шо влезе топка не фати.Него нека помисли малку Мурињо играчите не ги кривам ни 1%.

Ti si definitivno najotidena faca vo fan klubov:tv:...da ne sakas Mou da mu mavne ciganska na Ronaldo i da mu kaze glej kako se davaat golovi??? :pos2:

Shto e kriv Murinjo?...Leon za razlika od DI Marija bese mnogu pokonkreten, a Benzema se trudese a Iguain nezainteresirano dzogirase po teren...

I toa so Levante taka???:kesa:

--- надополнето ---

Ti si definitivno najotidena faca vo fan klubov:tv:...da ne sakas Mou da mu mavne ciganska na Ronaldo i da mu kaze glej kako se davaat golovi??? :pos2:
Те знајме шо си бе,немора да ни го кажуваш тоа 100 пати.Нема шо да ги кривиме играчите кога немаа шо да промашат.Ние не створивме ништо за да промашиме.Играва е тиња и не сакам да слушнам ништо против играчите.Играта не ја составуваат тие.

Те знајме шо си бе,немора да ни го кажуваш тоа 100 пати.Нема шо да ги кривиме играчите кога немаа шо да промашат.Ние не створивме ништо за да промашиме.Играва е тиња и не сакам да слушнам ништо против играчите.Играта не ја составуваат тие.

hahahahahahahaha. zaradi ova ne mi se vleva vekje u fan klubov. koj igra na teren ? Murinjo da ne igra slucajno ? Istata taktika, istite igraci bea izvedeni i protiv Ajax, kako togash igravme brilijanta igra, i togash vazhea za gospodari na terenot, a sega koga ke kiksnat ednash, ne smeeme da kazheme ni eden losh zbor. Bravo za tebe.

e сега мои видувања...
1.јас кога го видов што направи игуаин полудев ми дојде да одам таму и главата да му ја одкорнам..Зошто...
1. Гонзало Игуаин вреди 50 милиона ..
2.Игра во РЕАЛ МАДРИД
е сега ке кажете епа не може секој пат дда се погоди...епа јас ке ви кажам дека тука се гледа добар играч и играч светска класа..
кога е најпотребно тие секогаш погодуваат..да беше 0-3 и да промашеше ајде опростено му е али тука..нема шанси..
значи лесно е да бидеш генерал после битка ама сакам да кажам дека играч на Мадрид во тој дел од играта не СМЕЕ ДА СИ ДОЗВОЛИ да промаши...
не плујам по него ама сакам да кажам дека кога играат како копуци треба да се свиркаат а кога играат добро треба да се плеска..
во фубалот се гледа секогаш твоето последно издание и тоа секогаш ке биде така а не што било или што ке биде..

Овој арбелоа што кога се труди кога господ не му дал осет за таа топка..трчи умира дава се ама тие му се спосбностите..
по не знам кој пат кажувам Марсело АУУТ вонка фиге ауфидерзен чао -такви идиоти не ни требаат ...толку за него
мурињо не може да очекува Бензема да игра плејмејкер тотално беше изгубен...
педро леон шутна 5 топки(центаршутеви)4 беа 1 метар од земја..

и за крај касилас не а виде топката..постојат екипи кои се браанаат и се обидуваат да играат фудбал-да дадат гол ама исто така постојат екипи кои се бранаат и се обидуваат топката да биде на трети ред на трибините и да лежат како да биле накоутирани од Мајк Тајсон..-
-2 модел беше тој што го играше леванте...а па тие бедните навичи плескаа на крајот..се прашувам на што...по бедни се и од нивните ,,актери-кокошки,,кои беа доле..ГИ ЖАЛАМ !!!!!

е ако може аадебајор да дојде....
за мене само руни ама ајде да не преудицираме сепак почнува сезоната а ние за другата зборуваме..не ее фер

искрено многу ми е страв за продолжението од сезоната не сум баш сигурен дека ќе тепаме пред секоја утакмица,а незнам што лошо видовте во Марсело човекот игра фантастично лани беше катастрофата кога играше средина:nesvest:

леле човече ич не ми се пишува но мора да ти објаснам зошто барем според мене...
Постот за Марсело-го пишувам последен пат

Ние оваа година изигравме 5 натпревари против ,,просечни,, тимови кои цело време се бранеа..
Играме напагачки фудбал правиме шанси и шутираме..е сега кога ке дојде Валенсиа, Севила, Барселона, Милан, ....
Г.Марсело ке биде пак истиот---ке го бушат како швајцарско сирење...дали меси дали навас дали мата било кој што знае да играе фудбал..
Кога ке завршат тие натправари натпревари ние пак тука ке ја ,тупиме, тестатурата на неговата глупавост..
Зошто горе напишав дека напагаме и правиме шанси а каде е Марсело нели негова специјалност му е нападот не даде ни еден употреблив ценатаршут--игра просечно ништо специјално а што ке биде кога ке играме со Челзи само Господ знае...
Јас не му го омалуважувам досегашниот успех на Марсело на барем спред МЕНЕ ако сакаме да биде комплетна екипа тој мора да биде заменет со класа играч---најдобро решение Коентрао...
толку за Марсело од мене за оваа година...

едит :овој црниот од Барса ги закопа на овие од билбао таа ти е..кога не си дадоа гол кога си можеа ---лепо си го примија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom