Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те подржувам брат,шо го пцуете Игуаин бе лања едни.Бензема поарен беше,за тоа време шо влезе топка не фати.Него нека помисли малку Мурињо играчите не ги кривам ни 1%.Преку кур ми е од исфрустирани нубови кои после секој лош резултат викаат готово е со титулата![]()
Кажи копиљ имаш нешто проблем?
Како прво навредуваш без разлог,реков дека нема годинава титула и готово значи нема да биде,во момент на нервоза можеш се да направиш и да речиш......
И мене ми е криво што не тепавме ама од титулата не се откажувам до последниот момент и нема да кењам за тимот...мора некогаш и да се киксне :/
Те подржувам брат,шо го пцуете Игуаин бе лања едни.Бензема поарен беше,за тоа време шо влезе топка не фати.Него нека помисли малку Мурињо играчите не ги кривам ни 1%.
dobro e bod osvoivte.. sramota
koj e toj pedro leon be .. ne odi kutriot![]()
Те знајме шо си бе,немора да ни го кажуваш тоа 100 пати.Нема шо да ги кривиме играчите кога немаа шо да промашат.Ние не створивме ништо за да промашиме.Играва е тиња и не сакам да слушнам ништо против играчите.Играта не ја составуваат тие.I toa so Levante taka???:kesa:
--- надополнето ---
Ti si definitivno najotidena faca vo fan klubov:tv:...da ne sakas Mou da mu mavne ciganska na Ronaldo i da mu kaze glej kako se davaat golovi??? :pos2:
Те знајме шо си бе,немора да ни го кажуваш тоа 100 пати.Нема шо да ги кривиме играчите кога немаа шо да промашат.Ние не створивме ништо за да промашиме.Играва е тиња и не сакам да слушнам ништо против играчите.Играта не ја составуваат тие.