Разочаран сум од резултатот, затоа што тоа е единственото што го знам од натпреварот, пошо не гледав. Играв и ја фудбал, секоја сабота така, па неможам да откажам.
Јас како што спомнав сум разочаран од резултатот, ама во исто време сум и смирен знаејќи кој седи на клупата на Реал оваа сезона, многу доверба имам во човекот, се надевам нема да ме разочара. И да, ок е да се критикуваат Кристиано и Пипита, ама некои од вас ја претеруваат, без разлика колку бил лош тој играч во текот на натпреварот, се додека игра за мојот тим, се воздржувам од пцуење на истиот.
пс. Навивачиве од фарса брзо го заборавија Херкулес, па јадат материи непрепорачливи за еден човечки организам.![]()
Da mozebi si vo pravo deka ne treba da gi pcueme Ronaldo i Higuain, ama glej vaka...koj ni bea najdobri lani??? Higo i CR7, od niv li zavisese sekoj mec??? Da. Ovaa godina od niv se ocekuva li najveke??? Da. Samo pazi gi kako ja zapocna sezonava.
Ronaldo od nz kolku slobodni, covekot nemoze da prefrli preku ziv zid, sutira od kaj stigne, saka da pomine ama nemoze i...sramota, ozbilno.
Higuain epten se krenal vo vozduh, nz samo sto si misli vo glavata?! I on preteruva i utnuva...