Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Луѓе дај некој ако може да ја сними презентацијата на Мурињо, за да може и оние зафатените да ја гледам..
П.С.На факс сум маме му е**м.
Ќе има подоцна сигурно линкови од јутјуб, нема без ништо да останеме ние што нема да може да ја гледаме. :)

--- надополнето ---

Мурињо веќе е на Бернабе, пристигнал со Ферари заедно со својот агент Хорхе Мендес. Валдано ќе присуствува на презентацијата, Перез не.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И јас не ќе можам да ја гледам презентацијата,и да бев дома интернетот ми е со поминат лимит.Од утре 1-ви иде нов и се надевам ќе има видеа па да ја видиме.Да се прашувам јас вака би направил: Арбелоа+М.Диара+Дренте=Маикон и Коларов.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што е финтава...незнае шпански ? :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.767
Поени од реакции
30.621
каков ди мариа бре ајде,40 милиони многу се за него,нека се земе некој друг играч искусен на таа позиција,па и немора да се купува зашо не се земе на позајмица да се проба а не само да фрламе пари,одамна неаме позајмено оиграч од друг тим
Абе Ди Марија има да изигра не за 40 за 100 милиони.
Јбг не е познат како Роналдо и слабо можеби ќе оди продажбата на дресови али човекот е :zver:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јас не ја мразам Барселона. Зошто би ја мразел? Едноставно Барселона не ме интересира, ме интересира само Реал Мадрид :):) Ѕвер!

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Јас не ја мразам Барселона. Зошто би ја мразел? Едноставно Барселона не ме интересира, ме интересира само Реал Мадрид :):) Ѕвер!
да не ја мрази барселона туку има комплекс од неа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom