Да со керамичака преса, затоа му е ваква-Отсекогаш сум се прашувала-Гути ја пегла косата,топ му е вака..:??:smir:
и после не бил геј:pos2: мала шалаДа со керамичака преса, затоа му е ваква
Иначе фала богу дека Рамос ќе каже да остане Пелегрини иначе ќотекот не му бега, т.е шишање келав.....замислете го Рамос келав хахахахахахахахахаха...
Сигурен ли си дека бил тој??на фејсбук зборев со кристиано роналдо и ми рече дека може да зборувам во негово име на форумов
Стварно,а јас само што ја завршив мојата конверсација со Мурињо,и ми кажа да ти пратам безброј поздрави..Најголем фан си му бил Само кога слушна,ме спука..почна да се крсти со лева рака:tv:на фејсбук зборев со кристиано роналдо и ми рече дека може да зборувам во негово име на форумов
го сакам мурињо мора да дојде и да се донесе под итно сколс и гигс
А Кики више не оди одкако го исвиркааСве повеќе и повеќе Мадридисти на трибините Маноло Сантана да го подржуваат Рафа...овој пат беа Хиго, Рамос, Чаби, Арбелоа, Албиол и повторно Раул д леџенд
:salut:на фејсбук зборев со кристиано роналдо и ми рече дека може да зборувам во негово име на форумов
го сакам мурињо мора да дојде и да се донесе под итно сколс и гигс
:salut:
Клементе(тренерот на Ваљадолид) : Го знам клучот за опстанок:salut:
И една тажна вест, најверојатно Гути веке го одигра својот последен натпревар во дресот на Реал. Шансите се минимални да биде повикан, бидејки наводно се повредил и денес не тренирал со остатокот од екипата. :nesum: