Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не гледав Барселона-Севиља..ама....цц.Ако ова е точно,пеналот можеби ќе беше гол..цц..И ние ќе бевме на врв...
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6381:2010-05-08-22-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
Емилија јас ја гледав фарса.....ова дефинитивно беше пенал....пике го турна КАНУТЕ во пујол и овој падна....чист пенал според мое мислење...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Пенал не пенал, не заслуживме. Не плачете.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се согласувам дека имаше пенал:tv:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Никој не плаче..Само сме малку реални...Зошто да молчиме,ако ова е вистина??
Да, и еднаш аут не досудија за Севиља, ајде жалете се.

Факт е дека и вие бевте добри оваа сезона, но кривицата треба да си барате во меѓусебните пресметки со Барселона. И да, не беше офсајд ако мислите на првиот гол на Меси.

Поздрав!

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Да, и еднаш аут не досудија за Севиља, ајде жалете се.

Факт е дека и вие бевте добри оваа сезона, но кривицата треба да си барате во меѓусебните пресметки со Барселона. И да, не беше офсајд ако мислите на првиот гол на Меси.

Поздрав!
Да,никогаш не негирав дека кривицата е во меѓусебните дуели..Но,Реал секако како мој омилен тим ќе остане подобар...
Meнувам тема..ии.Еве ја изјавата на Касиљас..
Casillas: До последниот момент може се да се случи..... Barcelona игра дома, но нема да и биде лесно..... Постои верба..... и надеж и илузија..... ќе одиме во Málaga за да ја завршиме сезоната со 98 бодови.... ако они освојат 99, ќе им честитаме.... Кога нема семафор на стадион нормално е да прашуваш од страна каков е резултатот кај ривалот...... После 2-3 постоеше надеж, затоа што имаше уште 15 минути до крај..... Се може да се случи следната недела..... во било која ситуација можеш да останеш со 10 играчи..... зошто не и Barcelona? ..... Зошто да не носиме шампањско во Малага..... би му препорачал на градоначалникот на Мадрид да ја чува Cibeles зошто може се да се случи..... Нормално е дека бевме разочарани поради резултатот на Barcelona вчера, но ти доаѓа мислата дека тука се Málaga и Valladolid кои играат за опстанок..... Последната недела ќе биде многу возбудлива.....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Доста бе со овие вестиве од спортденес.цом.Можеме да жалиме само за едно,што имаме противник како Барселона во Ла Лига а не како во другите шампионати со 70 бода се сигурни шампиони.Стварно жално е колку рекорди срушивме годинава и останавме без титула.Немавме среќа,а и самите сме криви што ги изгубивме Класиката.Криво ми е само за натпреварот со босите Лион,но тоа е ..Повеќе среќа наредната година.Ај сега да одмориме малку од форумов,ќе има прекин.
ХАЛА МАДРИД!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не гледав Барселона-Севиља..ама....цц.Ако ова е точно,пеналот можеби ќе беше гол..цц..И ние ќе бевме на врв...
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6381:2010-05-08-22-39-38&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
:pos2::pos2::pos2:
Морав морав:)

Абе каков пенал нормлани ли сте вие. Пике го дувна Кануте, овој падна ко покосен:toe::toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе што се жалите само беееее? Јас мислам дека не заслуживме титула!!! Како прво Лион:kesa: после од Барса дома:kesa: На не ферски начин неможеш да земеш титула зошто ќе немаш среќа тогаш.
Ај може наредна сезона повеќе среќа и успеси ќе имаме. :)

Halaaa Madriiid!!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
:coffee: Неможам да се снајдам на новава кајгана

O

ob1

Гостин
Абе што се жалите само беееее? Јас мислам дека не заслуживме титула!!! Како прво Лион:kesa: после од Барса дома:kesa: На не ферски начин неможеш да земеш титула зошто ќе немаш среќа тогаш.
Ај може наредна сезона повеќе среќа и успеси ќе имаме. :)

Halaaa Madriiid!!!
Зашто бе брат да не заслужуваме титула? Не ја мешај утакмицата со Лион со Ла Лига. Коа ке видиш имаме највеке постигнати голови ви лигата, имаме освоено 95 бодовиа можеме да освоиме уште 3.. единствената разлика помегу нас и Барса е што Барса успеа да не победи два пати и тоа со истиот состав од минатата сезона кога освои 6 титули а ние со тотално нов состав и нов тренер (не дека се жалам со ова нешто).

Така да колку што ја заслужува Барса титулата мислам дека и ние толку ја заслужуваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom