Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Примаш од северен пол ? Да знам дали да доаѓам...:vozbud:
немој ќе се стопиш на сред утакмица после шо ќе ти праам :pos2: ќе треба да одговарам ко за еским :pipi:
али мора да стаиме и гранична зона 16+ пошо со 18+ ниеден тим нема да направиме :cheeky1:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Este stadio es el Bernabeu.... este ecipo es el Real Madrid!!!!!

Ајде за расположение.

П.С. Емилија... никогаш не ветувај дека нема да се уклучиш на нет... тоа не се ризикува :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
WoW...немав време да прокоментирам за натпреварот..бидејки до сега си го славев роденденот,кој инаку ми е во пон..Кака ми го даде најдобриот подарок-Каков гол..Дури сега проверете низ шпанските форуми,што мислат за него,ако автоматски ги менуваат мислењата:smir::smir:Се молев на Бога од 80 минута за гол,па макар и од Гаго...Ветив дека ќе ги завршам сите цртежи ликовно,и утре цел ден нема да се вклучам на нет,ако добие Реал..Ххх..звучи смешно...ама се читаме во понеделник..хх:baeh::baeh:хх:helou::helou: Hala Madrid...чуда постојат..
:pos2: :pos2: :pos2:... мојата екс професија...
значи кога бев до крај на основно на другите деца/другари има ги цртав за пари или било што ама моите никако сите да ми се готови :tapp:
ама арно оти ме знаеја професорите шо талент бев па се вадев :pos2:
немој такви ветувања утре цел ден ќе те копка да видиш шо има памти ме за збор :helou:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мадафака ме фаќа страв од ТерорБилбао...знам дека ќе играат погрубо од овие пацериве денеска...само да не повредат некој играч оти че го пукам:mist:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мадафака ме фаќа страв од ТерорБилбао...знам дека ќе играат погрубо од овие пацериве денеска...само да не повредат некој играч оти че го пукам:mist:
This....

+ this...

=

:tv:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Не е проблем сега тоа.. Ѕверот се врати и секако ВДВ ке седеше на клупа, Раул и онака седи.. За утакмицава, пошто не ја гледав цела, само прво полувреме а сеа ги видов головите, можам да кажам тапа игра, ги искршија како да се на рагби натпревар, ама тоа е тоа, нови 3 бода и сеуште дишење во врат на Барселона. Сега ни останува да чекаме нивни кикс со Виљареал.
А кој беше тој другаро твој шо ти кажа дека 3-1 губи реал... ? - Па мораше на екс да пијаш вино :$ .... Едно ме бендиса во тимон.. шо Цар на Гостински терени официјално е Серхио Рамос. Едино Криво ми е шо потслушнав дека се во Приговори Реал - Ливерпул за Ван Дер Варт.... И така. кис.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ај да видат сега Кака ова, Кака она, факт е дека оваа сезона Кака не игра како што играше во Милан, но он еееееее Ѕверррррррррррррр

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде и од мене честито победа, супер! Мораше да идем на роденден и излегов у 80 мин. и бев разочаран, ама само што излегов од зграда гледам 1-2 Кака :vozbud: Нека му се множат добрите игри, и најважно од се е што останавме во трка за титулата. Па сега да се молиме на Виљареал и Севиља.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Овој е месијата бе.... се врати да не спаси :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не можев,доста,крај...од девет часот сабјле цртам,бојам..учам физика.. како ненормална..ама не можев а да не ѕирнам што се дешава тука..или пак на фб...Особено по синоќешните провокации..од антифановите на Реал...Сепак си го исполнив пола ветувањето..дека ќе нацртам..бидејки професорот постојано ми вика:pos2:...Сега,господ за ова ќе прости..Морав..:vozbud::vozbud::helou:Реал- вери импортант парт оф мај лајф..Сега мораме и наредните да ги добиеме..Како што кажа Пелегрини.,да ги добиеме сите 98 поени..без разлика дали ќе ја освоиме Премиерата или не..

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Не можев,доста,крај...од девет часот сабјле цртам,бојам..учам физика.. како ненормална..ама не можев а да не ѕирнам што се дешава тука..или пак на фб...Особено по синоќешните провокации..од антифановите на Реал...Сепак си го исполнив пола ветувањето..дека ќе нацртам..бидејки професорот постојано ми вика:pos2:...Сега,господ за ова ќе прости..Морав..:vozbud::vozbud::helou:Реал- вери импортант парт оф мај лајф..Сега мораме и наредните да ги добиеме..Како што кажа Пелегрини.,да ги добиеме сите 98 поени..без разлика дали ќе ја освоиме Премиерата или не..
А извини математиката како ти оди???:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке ви помагам ја бе, иам 5.......... .... кеца.

Кака по натпреварот изјавил дека ке има борба до самиот крај.
Колку ме исполни неговиот гол, немате претстава. Во гради се мавав ко ментален.
:Real:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom