Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Раул го повредил глуждот, ВДВ мускулот на левата нога.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата и мора да ги добиеме уште 4-те натпревари.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Нема ништо официјално колку ќе отсуствуваат, али според АС, ВДВ ќе ги пропушти последните 4 натпревари од лигата. Овие АС исто прогнозираа вака и за Пепе, и погодија, не би требало да се грешка и сеа. Така идат тие работи, еден се опоравува, друг се повредува. :kesa:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нема ништо официјално колку ќе отсуствуваат, али според АС, ВДВ ќе ги пропушти последните 4 натпревари од лигата. Овие АС исто прогнозираа вака и за Пепе, и погодија, не би требало да се грешка и сеа. Така идат тие работи, еден се опоравува, друг се повредува. :kesa:
Е да еден иде друг се враќа, ама мање више. Тука се сеа Кака и Бенз, така да нема да се осети отсуството на ВДВ и Раул.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
значи дефинитвно немаат среќа ВДВ и КАКА да играат заедно последен пат кога заедно играа беа само 21 минута и везеа за прв пат тогаш на теренот :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Сликава. :pos2:

Еве уште неколку..

значи дефинитвно немаат среќа ВДВ и КАКА да играат заедно последен пат кога заедно играа беа само 21 минута и везеа за прв пат тогаш на теренот :wink:
Со Севиља мислам играа заедно, тогаш супер беа..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
За следниот натпревар се надевам дека ќе им дае МП шанса на овие да играат заедно...
-------------------Чаби-----------------
---Роналдо--------Гути---------Кака---
-----------Хиго----------Бенз---------
Со оваа напаѓачка игра нема да има екипа што ќе ни парира.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не е проблем сега тоа.. Ѕверот се врати и секако ВДВ ке седеше на клупа, Раул и онака седи.. За утакмицава, пошто не ја гледав цела, само прво полувреме а сеа ги видов головите, можам да кажам тапа игра, ги искршија како да се на рагби натпревар, ама тоа е тоа, нови 3 бода и сеуште дишење во врат на Барселона. Сега ни останува да чекаме нивни кикс со Виљареал.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Само што тргнав да излегувам и на врата слушам КАКААААААА

Овој човек се чекаше.... мајстор!!!!! Акцијата 1-2 со Роналдо... перфект!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ги имаш 1-2 страни наназад :smir:

аааа мони матна си ми нешто ти... сакаш на мои позиции :pos2:
јас за на гол сум ѕверка, со добра одбрана гол не би примил... ама и во напад некако по звучност повеќе одговара, добро би одиграл, баш као Бати-Гол :pipi: а и слободните ми се специјалност :helou:
п.с. сте да изиграме некаде во некој балон фудбалче? па ќе одлучиме после кој каде најдобар би бил некој викенд :)
тука не би правел дискриминација во полови :tv:
Примаш од северен пол ? Да знам дали да доаѓам...:vozbud:

Него честито победава, многу мерак ми направи Кака со голчето. Во вистинско време и вистинско место, Роналдо игра фантастично. Игуаин имаше некој добар потег, навлекуваше по страна играчи, фаули врз него правеа. Арбелоа денес малце ме изнервира, друго све беше стандард. Јас незнам тимов што би правел без Чаби.
Како и да е сеа ке чекаме кикс, и да победиме на преостанатите натпревари.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
WoW...немав време да прокоментирам за натпреварот..бидејки до сега си го славев роденденот,кој инаку ми е во пон..Кака ми го даде најдобриот подарок-Каков гол..Дури сега проверете низ шпанските форуми,што мислат за него,ако автоматски ги менуваат мислењата:smir::smir:Се молев на Бога од 80 минута за гол,па макар и од Гаго...Ветив дека ќе ги завршам сите цртежи ликовно,и утре цел ден нема да се вклучам на нет,ако добие Реал..Ххх..звучи смешно...ама се читаме во понеделник..хх:baeh::baeh:хх:helou::helou: Hala Madrid...чуда постојат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom