Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Со среќа нека е победата....и секоја чест за КАКА !!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако може некој да најде видео после првиот гол како се радуваше Гути сам хахах

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
и јас мислам да ама фали таму некој... некој кој ќе гледам дека го има по теренот, дека дрибла,шутира,соработува и дава голови не само за време на замени и толку :pipi:
Да не се повредува....ќе го гледаш во наредната сезона(и ако не се продаде нормално):smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Задоволен од играта во второ полувреме, во прво не. Тежок терен за нас секогаш, мотивиран противник кој грчевито се бори во борбата за опстанок, и нормално секој бод ќе им беше значаен. Најважни се трите бода, многу подобро ќе беше да победевме со поголема разлика, без многу нервози, но тоа е фудбалот. Сарагоса имаше три шанси, една од нив искористи, а ја искористи поради тоа што Рамос играше како централен а Арбелоа како десен бек, да беше Албиол централен ќе беше многу подобро, и ќе бидевме 10х поопасни од таа десна страна.

Игуаин - Кога и да тргне да направи некој потег ја губеше топката, најслаб дефинитивно вечерва.

Бензема - Ни тој не е ништо посебно, на два пати одлично навлече на себе двајца играчи, далеку е од добар, но играше премалку.
Кака - Бразилскиот волшебник докажа дека е играч за големи работи. Докажа дека е најдобар кога е најпотребно, затоа што да го немаше него вечерва, ние би ги изгубиле шансите за титулата. После скоро 2 месеци тој се враќа на терен и постигнува мајсторски гол. Ја сум уверен дека ќе го поминевме Лион ако тој останеше до крајот на натпреварот, затоа што Кака ја има потребната психа, и секогаш останува смирен. Тоа не се добива со тренинг, со тоа се раѓа. Како што кажа Емилија, неговото допрва доаѓа...
јас не би рекол дека игуаин изигра лошо, напротив добро се отвараше направи и некои индивуални потези и башка требаше да му свирнат и пенал врз него и пред се тимски играше оваа вечер за она што му се лутевте сите претходно... сеа ако не постигне гол не значи дека е лош,не дека бил феноменален ама добар беше :toe:
роналдо и покрај шо направи 2 асистенции изигра лошо, пред се може и затоа шо го тепаа многу овие мороните :jaj:
а Кака буквално даде некој нов момент во играта она шо ни фалеше до сеа и беше ептен мотивиран дечкото, од сеа секоја натпревар вака да го гледам :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Аиии мукииии...Колку слаба игра покажаа дечкиве секоја чест. Срамота што примивме гол од босиве и тоа со црвен. Сепак победа си е победа и нови 3 бода...Честито една многу многу тешка победа. И секако како што пиша costa, одлично е да се видат Бенз, Хиго, Роналдо и Кака на теренот. Мене ми беше премногу милооо:vozbud::vozbud::vozbud:
и еднаш за тешкава победа КА КА КА КА КА :)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
"It was aggressive and competitive, defends very well but there was an excess of hardness on the other hand. Maybe they thought it was the best way to stop" he said. "We did not go in this game and luckily we retain the coolness," said the Chilean.PELEGRIni
"I'm not hurt, I know that things work like football. The best I can do is answer in the field. I ask the fans of Real Madrid do not hesitate of my injury. Many years ago I'm in the football world and am used to these things but I was sorry that I doubted my injury. That made me sad because they told lies. I have worked to be with the team and I medicated to train and play. I have no problem in doctor and what was said was a lie. ""I was playing when he sent that comment. This is a view of a particular person" and simply adds that "I am more getting better but I have to keep working to improve my fitness. I'm happy because it has achieved the victory that was important. "KAKA

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
"It was aggressive and competitive, defends very well but there was an excess of hardness on the other hand. Maybe they thought it was the best way to stop" he said. "We did not go in this game and luckily we retain the coolness," said the Chilean.PELEGRIni
"I'm not hurt, I know that things work like football. The best I can do is answer in the field. I ask the fans of Real Madrid do not hesitate of my injury. Many years ago I'm in the football world and am used to these things but I was sorry that I doubted my injury. That made me sad because they told lies. I have worked to be with the team and I medicated to train and play. I have no problem in doctor and what was said was a lie. ""I was playing when he sent that comment. This is a view of a particular person" and simply adds that "I am more getting better but I have to keep working to improve my fitness. I'm happy because it has achieved the victory that was important. "KAKA
пиши на македонски, или ако те мрзи пастирај само линк од кај шо си го копирал :smir:
некого може не му оди најдобро англискиот, сепак наш форум е ова :helou:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Со составов очекувам 2-1 за нас...

----------------------armin06--------------------
zlatko_mak----golubov----djmanga------moni-----
-------------------riken------------------------
vamos real-------bobi4e-------------vasilmkd--
-----------elninho-------batistuta--------------- резерва не ни треба:smir:
подобро ќе беше да искочевме со овој состав, од колку овие што се намучија за 1-2:pos2:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
подобро ќе беше да искочевме со овој состав, од колку овие што се намучија за 1-2:pos2:
Да се понудам...јас сум добар плеј мејкер и владеам со топка...ама сум спор...исто акао Гути:pos2::pos2:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
пиши на македонски, или ако те мрзи пастирај само линк од кај шо си го копирал :smir:
некого може не му оди најдобро англискиот, сепак наш форум е ова :helou:
ок како сакате:smir: го пастирав ова за да не се мачите по нет, а и плус тоа од АС е со превод на англиски.:smir:Од сега ке ставам само линкови.:wink:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Со составов очекувам 2-1 за нас...

----------------------armin06--------------------
zlatko_mak----golubov----djmanga------moni-----
-------------------riken------------------------
vamos real-------bobi4e-------------vasilmkd--
-----------elninho-------batistuta--------------- резерва не ни треба:smir:
Си ми утнал позиција бе:nerv: не ме бива за таму, на место на Армин си требал да ме ставиш или во напад негде....вака ќе треба да ме утепате после утакмица:kesa:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
@djmanga,апсолутно не се согласувам со тебе за критиката за Игуаин,другите ти се ок.Ако во анализата кажа дека Роналдо,се трудел го фаулирале истото го правеше и Игуаин.Вечерва тие беа чувани,и среќа наша што имаме и други класа играчи кои што можат да го решат натпреварот.Инаку vamosreal добра идеа.
П.С си ме ставил на омилената позиција. :D

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Честито победа, Хала Мадрид...

и дајте голчињата

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Честито победа, Хала Мадрид...

и дајте голчињата
ги имаш 1-2 страни наназад :smir:

Си ми утнал позиција бе:nerv: не ме бива за таму, на место на Армин си требал да ме ставиш или во напад негде....вака ќе треба да ме утепате после утакмица:kesa:
аааа мони матна си ми нешто ти... сакаш на мои позиции :pos2:
јас за на гол сум ѕверка, со добра одбрана гол не би примил... ама и во напад некако по звучност повеќе одговара, добро би одиграл, баш као Бати-Гол :pipi: а и слободните ми се специјалност :helou:
п.с. сте да изиграме некаде во некој балон фудбалче? па ќе одлучиме после кој каде најдобар би бил некој викенд :)
тука не би правел дискриминација во полови :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom