Да не се повредува....ќе го гледаш во наредната сезона(и ако не се продаде нормално):smir:и јас мислам да ама фали таму некој... некој кој ќе гледам дека го има по теренот, дека дрибла,шутира,соработува и дава голови не само за време на замени и толку![]()
da ama bez ovoj boldiraniovИ дали според вас Роналдо-Кака-Игуаин -Бензема.....е напаѓачкото кватро за во иднина?..Јас мислам....ДА:smir:
јас не би рекол дека игуаин изигра лошо, напротив добро се отвараше направи и некои индивуални потези и башка требаше да му свирнат и пенал врз него и пред се тимски играше оваа вечер за она што му се лутевте сите претходно... сеа ако не постигне гол не значи дека е лош,не дека бил феноменален ама добар бешеЗадоволен од играта во второ полувреме, во прво не. Тежок терен за нас секогаш, мотивиран противник кој грчевито се бори во борбата за опстанок, и нормално секој бод ќе им беше значаен. Најважни се трите бода, многу подобро ќе беше да победевме со поголема разлика, без многу нервози, но тоа е фудбалот. Сарагоса имаше три шанси, една од нив искористи, а ја искористи поради тоа што Рамос играше како централен а Арбелоа како десен бек, да беше Албиол централен ќе беше многу подобро, и ќе бидевме 10х поопасни од таа десна страна.
Игуаин - Кога и да тргне да направи некој потег ја губеше топката, најслаб дефинитивно вечерва.
Бензема - Ни тој не е ништо посебно, на два пати одлично навлече на себе двајца играчи, далеку е од добар, но играше премалку.
Кака - Бразилскиот волшебник докажа дека е играч за големи работи. Докажа дека е најдобар кога е најпотребно, затоа што да го немаше него вечерва, ние би ги изгубиле шансите за титулата. После скоро 2 месеци тој се враќа на терен и постигнува мајсторски гол. Ја сум уверен дека ќе го поминевме Лион ако тој останеше до крајот на натпреварот, затоа што Кака ја има потребната психа, и секогаш останува смирен. Тоа не се добива со тренинг, со тоа се раѓа. Како што кажа Емилија, неговото допрва доаѓа...
пиши на македонски, или ако те мрзи пастирај само линк од кај шо си го копирал :smir:"It was aggressive and competitive, defends very well but there was an excess of hardness on the other hand. Maybe they thought it was the best way to stop" he said. "We did not go in this game and luckily we retain the coolness," said the Chilean.PELEGRIni
"I'm not hurt, I know that things work like football. The best I can do is answer in the field. I ask the fans of Real Madrid do not hesitate of my injury. Many years ago I'm in the football world and am used to these things but I was sorry that I doubted my injury. That made me sad because they told lies. I have worked to be with the team and I medicated to train and play. I have no problem in doctor and what was said was a lie. ""I was playing when he sent that comment. This is a view of a particular person" and simply adds that "I am more getting better but I have to keep working to improve my fitness. I'm happy because it has achieved the victory that was important. "KAKA
подобро ќе беше да искочевме со овој состав, од колку овие што се намучија за 1-2:pos2:Со составов очекувам 2-1 за нас...
----------------------armin06--------------------
zlatko_mak----golubov----djmanga------moni-----
-------------------riken------------------------
vamos real-------bobi4e-------------vasilmkd--
-----------elninho-------batistuta--------------- резерва не ни треба:smir:
Да се понудам...јас сум добар плеј мејкер и владеам со топка...ама сум спор...исто акао Гути:pos2::pos2:подобро ќе беше да искочевме со овој состав, од колку овие што се намучија за 1-2:pos2:
ок како сакате:smir: го пастирав ова за да не се мачите по нет, а и плус тоа од АС е со превод на англиски.:smir:Од сега ке ставам само линкови.:wink:пиши на македонски, или ако те мрзи пастирај само линк од кај шо си го копирал :smir:
некого може не му оди најдобро англискиот, сепак наш форум е ова :helou:
Си ми утнал позиција бе:nerv: не ме бива за таму, на место на Армин си требал да ме ставиш или во напад негде....вака ќе треба да ме утепате после утакмица:kesa:Со составов очекувам 2-1 за нас...
----------------------armin06--------------------
zlatko_mak----golubov----djmanga------moni-----
-------------------riken------------------------
vamos real-------bobi4e-------------vasilmkd--
-----------elninho-------batistuta--------------- резерва не ни треба:smir:
ги имаш 1-2 страни наназад :smir:Честито победа, Хала Мадрид...
и дајте голчињата
аааа мони матна си ми нешто ти... сакаш на мои позиции :pos2:Си ми утнал позиција бе:nerv: не ме бива за таму, на место на Армин си требал да ме ставиш или во напад негде....вака ќе треба да ме утепате после утакмица:kesa: