Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
:pos2::pos2:
Такво сум бе јас Користољубиво копиле:):)

П.С. Човек неможе фин да биде веќе:pos2::pos2:

П.П.С. Речи му и на Тетова не само мене да ми цркаш :)
po tvoja volja ne se vrakam veke:pos:
Abe batki ova e sloboden forum...ne mozete da me brkate...ABE PUKNETE :pos2::pos2:

Поздрав до сите тројца, вака една песничка за пред спиење. :tv:

:tv:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Goalkeepers: Casillas, Dudek.
Defenders: Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Mateos.
Midfielders: Xabi Alonso, Gago, Lass, Diarra, Guti, Van der Vaart, Granero.
Forwards: Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo, Juanfran.

Еве ги повиканите за вечер.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Тии од Марка опасни се еј... ништо неможаш да скрииш од них :pipi:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Жими се кои новинари се тие. Алал им вера.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Kako moze c.ronaldo da igra so drva kako albiol ,arbeloa,za trenerot ne mi se prai muabet,neznam sto misli real da go gradi timot okolu c.ronaldo so takvi drvonosaci od futbaleri ,ne moze c.ronaldo sam da igra,cela sredina im e rotaciona sekoja utakmica nova sredina pa daj molimte staj go guti standard playmaker i kraj na prikaznata ne mi menaj sekoja utakmica nova postava i rotacii bezvrska ,sledna sezona mora smena na trener ,go sakam specialniot morino

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.849
Поени од реакции
30.762
Kako moze c.ronaldo da igra so drva kako albiol ,arbeloa,za trenerot ne mi se prai muabet,neznam sto misli real da go gradi timot okolu c.ronaldo so takvi drvonosaci od futbaleri ,ne moze c.ronaldo sam da igra,cela sredina im e rotaciona sekoja utakmica nova sredina pa daj molimte staj go guti standard playmaker i kraj na prikaznata ne mi menaj sekoja utakmica nova postava i rotacii bezvrska ,sledna sezona mora smena na trener ,go sakam specialniot morino
Ne tuku mi krekaj samo, i koj si ti pa tebe da te slusaat...go sakal on Murinho :pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ja na ekspertite na forumov bi im preporacal da pisat vo nekoj sportski vesnik, barem da im platat za nivnata expertiza.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вечер сакам со составов да излеземе :
--------Кас--------
Арб-Рам-Алб-Мар
-------Чаби------
---Лас----Гути--
Бенз--Игу---Рон
Сакам да видам тотална офанзива, или единствена измена, место Бензема, да биде во стартни 11 ВДВ, и да игра као полушпиц нешто.
Со Бензема би било доста напаѓачки, од лево Роналдо ке биде како крилен напаѓач, на спротивната страна Бензема нешто понапред ке игра, и во шпицот Игуаин. Сакам малце смена да има, Бензема прва постава .:helou:

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Вечер сакам со составов да излеземе :
--------Кас--------
Арб-Рам-Алб-Мар
-------Чаби------
---Лас----Гути--
Бенз--Игу---Рон
Сакам да видам тотална офанзива, или единствена измена, место Бензема, да биде во стартни 11 ВДВ, и да игра као полушпиц нешто.
Со Бензема би било доста напаѓачки, од лево Роналдо ке биде како крилен напаѓач, на спротивната страна Бензема нешто понапред ке игра, и во шпицот Игуаин. Сакам малце смена да има, Бензема прва постава .:helou:
benzema ima staveno kilaza ne e vo forma ,neka mu dade sansa na raul,a ne da go stava 10 minuti pred kraj i guti obavezno so duduci od tipot na xabi i las vo sredina nisto ne praime

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
benzema ima staveno kilaza ne e vo forma ,neka mu dade sansa na raul,a ne da go stava 10 minuti pred kraj i guti obavezno so duduci od tipot na xabi i las vo sredina nisto ne praime
Систематски преглед да не му имаш праено. Чаби ни ја држи целата игра, он да не е незнам јас што ке правиме. Раул ти е повреден. Така да постов ти е уште една тотална утка.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Систематски преглед да не му имаш праено. Чаби ни ја држи целата игра, он да не е незнам јас што ке правиме. Раул ти е повреден. Така да постов ти е уште една тотална утка.
Не го цитирајте.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Tata,jesmo li mi cigani?...- Da sine,i trebash biti ponosan tome. - A tata,mi skupljamo staro gvozde?....- Da sine,jer smo cigani,i trebash biti ponosan tome. - A tata,mi navijamo za Bacelonu? -

Ne sine,mi nismo toliki cigani!..:):)

Извините,али морав да го постирам:pos2::pos2::pos2:
(Исто и извинување до навивачите на Барса,ама многу ме насмеа)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom