Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3
Никогаш не сум сакал Робен да го продадат, ми беше омилен играч кога играше за Реал ама јбг да одлучував јас сеуште ќе играше за Реал :)

Бтв шо заклучивме сега у колку часот се игра Ел Класико?
Во 22:00 часот!!!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ајде нека му е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ на циганчево:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
тренинг 08.04.10...... денес Xabi им прави друштво на Kaká и Pepe во сала..... Drenthe на терен сам.... и дури 6 од Castilla: Juan Carlos, Opare, Mosquera, Cordero, Marcos Alonso, Mateos..........
Е уште и Чаби нека е неизвесен за во сабота, па да земам да се обесам пред натпреварот. :toe:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
НЕКА МУ Е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ НА ДРЕНТЕ

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Е уште и Чаби нека е неизвесен за во сабота, па да земам да се обесам пред натпреварот. :toe:
Истото сакав да го пишам :) И Чаби и Кака ако ги нема значи тоа може да му се случува само на Реал Мадрид :nesvest:...во секој случај не е како минатата година ништо чудно и за пораз без овие двајца но сега за 6 може да сонуваат :pos2: може да примат 3 и да дадат не повеќе од 2(а може ниту еден) :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не пишувајте бе глупости ќе примиме 3 ќе дадеме 1.Видовме синоќа што се случи за Руни се работеше за деликатна повреде и предвидуваа пауза од 2-3 недели,а тој стартуваше и играше сосема солидно.А не пак Кака кој тренира веќе подолго време.А за Чаби можеби не се чувствува добро и требира со намален интензитет не значи дека тие што тренираат во сала си лежат таму.

И веќе преку к*р ми е дојдено од овие изјави.Реал бил фаворит,во МАдрид се плашеле од Меси итн.Од вакви нешта сега ќе си гледаме Лион вс баерн во 1/2 финале.:nerv:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не пишувајте бе глупости ќе примиме 3 ќе дадеме 1.Видовме синоќа што се случи за Руни се работеше за деликатна повреде и предвидуваа пауза од 2-3 недели,а тој стартуваше и играше сосема солидно.А не пак Кака кој тренира веќе подолго време.А за Чаби можеби не се чувствува добро и требира со намален интензитет не значи дека тие што тренираат во сала си лежат таму.

И веќе преку к*р ми е дојдено од овие изјави.Реал бил фаворит,во МАдрид се плашеле од Меси итн.Од вакви нешта сега ќе си гледаме Лион вс баерн во 1/2 финале.:nerv:
Кај прочита такво нешто :toe:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: неможам да дочекам.....Манга...Не треба да си толку негативен,нема да се случи нешто како лани.....лани доживеавме дебакл поради тоа кога постигнавме гол играчите се опуштија и примивме 6.....годинава ќе биди поинаку....што се однесува до Меси мислам дека Рамос е најдобра опција да го чува..затоа што Барселона не игра како екипа туку Меси,ако се сопре тој готови се...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Манга брат, имаш подршка во случајов од мене.....и на мене ми мириса на лошо, сепак, се надевам оти ке излезам грешка, дај Боже да излезам грешка. Не се за потценување, можеби не играт фудбал на наше ниво али Меси.......да не зборам. Уствари ај ке си ќутам.....

И да....среќен роденден на Дренте, има надеш во него:icon_lol::icon_lol:

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
2 days left jebi ga ne mozem da veruvam ke bide ludilo !!

WIN OR DIE !!

Sreken rodenden na drente

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: неможам да дочекам.....Манга...Не треба да си толку негативен,нема да се случи нешто како лани.....лани доживеавме дебакл поради тоа кога постигнавме гол играчите се опуштија и примивме 6.....годинава ќе биди поинаку....што се однесува до Меси мислам дека Рамос е најдобра опција да го чува..затоа што Барселона не игра како екипа туку Меси,ако се сопре тој готови се...

toa i se o4ekuva od real site 4e se pazat od messi a drugite rasttur 4e ve napravat:smir:btw ne e samo messi vo barca zarem gi zaboravi xavi,iniesta,alves,anri,pedro,ibra pa i maliot bojan:smir:4e vidis sto ke vi se desi brat vsabota samo vie 4uvajte go messi:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom