Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе шо се секирате толку, ова е само мотивација + за Кики :tv:
Хахаха истото го реков...замисли здиве зверот и им рокне 4парчиња на пацерите:tv:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
100 % !? :tv: Значи од сега да славам а :pos:Јас ќе ја ставам 2ка за 200 ден. Ако победе Реал ќе славам и ќе се радувам, ич нема да ми биде мака ако паднам ама ако изгуба Реал пак ќе имам барем малко нешто утеха благодарение на кладилницата. :icon_lol:
2ка а? Сакаш со тебе да ја гледам најголемата и најважната утакмица, а ти у тебе ке имаш лист на кој пише:
Реал Мадрид - Барселона 2 2.5
Е нема. Или не ја уплаќај, или не ми иди.....

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
После ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота:pipi:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
После ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота:pipi:
Нема да игра, наводно уште е повреден

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ало, тоа е за денеска! Од утре или задутре Кака почиња со редовни тренинзи и ќе биде фит за Класико, е сега дали ќе игра од прва минута или не ни самиот МП незнае.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да не не сум у право за нешто ? :)

Поарно вака, не се надевам многу на победа, бар на крајот нема да бидам толку разочаран. Многу глупо е кога во нешто ептен мноооогу се надеваш, и на крај ќе се спуштиш на земја. А у последниве 2 години тоа е честа појава кај мене. :)
Па и не си во право да ти кажам. Пишуваш дека не се надеваш на победа, ама душата ти знај. :) Немора ти тоооооолку да се надеваш, па да се спушташ на земја после, едноставно кулирај и верувај, па макар и во минимална победа. Незнам која ти беше мотивацијата за постон, дали иронија или страв ? :tv: Немебај, ги тепаме сабота, нема Меси да си игра онака со нас. Сеа МП прај тактики 300 :kesa:

Аман како сте уплашени :| И да, Кака ке го видиш на терен најверојатно, но не прва постава, мое мислење.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ја мислам дека прво ке треба да го повредат меси после да играат фудбал значи на меси да се иде на пореда и жут нека има барем ама ке се сопре- инаку очекувам 2:0 за реал :pipi:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
А ти виде пресинг од страна на Арсенал?Виде напад (освен од Диаби притисокот за голот)?.....Неможеш да правиш споредба...бидејки Арсенал и Реал се дијаметрално различни екипи.,башка играат различно....
Само како во првата утакмица........напред и само напред....зашо НАПАДОТ Е НАЈДОБРА ОДБРАНА:):):)

hmmmmmm koga 4e razmislam podobro arsenal go pomina 1/16 finaleto a vie odpadnavte :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom