Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Хахаха истото го реков...замисли здиве зверот и им рокне 4парчиња на пацерите:tv:Абе шо се секирате толку, ова е само мотивација + за Кики :tv:
Хахаха истото го реков...замисли здиве зверот и им рокне 4парчиња на пацерите:tv:Абе шо се секирате толку, ова е само мотивација + за Кики :tv:
2ка а? Сакаш со тебе да ја гледам најголемата и најважната утакмица, а ти у тебе ке имаш лист на кој пише:100 % !? :tv: Значи од сега да славам аЈас ќе ја ставам 2ка за 200 ден. Ако победе Реал ќе славам и ќе се радувам, ич нема да ми биде мака ако паднам ама ако изгуба Реал пак ќе имам барем малко нешто утеха благодарение на кладилницата.
![]()
hahahaha ova e spec za messi![]()
:tv:
Нема да игра, наводно уште е повреденПосле ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота![]()
Чекајте бре, има време до сабота.Нема да игра, наводно уште е повреден
daj boze da igra kaka ako igrame pak so granero :kesa:Чекајте бре, има време до сабота.
Да го можевте тоа ќе бевте Барсаи да се обидуваме што подолго да ја задржуваме топката во наши нозе, макар тоа било и со додавања на 2 до 3 метри.
ejjj stvarnoДа го можевте тоа ќе бевте Барса![]()
Па и не си во право да ти кажам. Пишуваш дека не се надеваш на победа, ама душата ти знај.Да не не сум у право за нешто ?
Поарно вака, не се надевам многу на победа, бар на крајот нема да бидам толку разочаран. Многу глупо е кога во нешто ептен мноооогу се надеваш, и на крај ќе се спуштиш на земја. А у последниве 2 години тоа е честа појава кај мене.![]()
Аман како сте уплашени :| И да, Кака ке го видиш на терен најверојатно, но не прва постава, мое мислење.После ова што го направија со Арсенал,не дај боже таков срам да доживееме...а и не верувам..Сепак,Би била задоволна со 1-0 за Реал..и го чекам Кака на теренот во Сабота![]()
А ти виде пресинг од страна на Арсенал?Виде напад (освен од Диаби притисокот за голот)?.....Неможеш да правиш споредба...бидејки Арсенал и Реал се дијаметрално различни екипи.,башка играат различно....
Само како во првата утакмица........напред и само напред....зашо НАПАДОТ Е НАЈДОБРА ОДБРАНА![]()