Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Абе не заебавај ај, тоа Меси лудо е сам игра.....Ако не го држат у одбраната незнам....ке го гледам Касиљас пак со брчки на фацата
2 гола на тацна му наместија, па и оној првиот Силвестре му ја намести, а од таму добар шутер не греши. Не видов многу индивидуалност од него, али сепак тимската игра им е на високо ниво.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
У сабота има само една задача, да се сопре Меси. Тоа ако го направат нашиве одбранбени тепаме. Одбраната на Барса и е катастрофа, средината исто, Бојан и Педро не можат нешто многу да направат. Единствено овој ненормалниов, без него се срање... :nesvest:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Јас пак...спротивно од Манга,не видов некој колективењн напад....се сам си направи,и секоја му чест.Не гледам некое решение освен Мамаду и Чаби,бидејки ако играат со иста формација,Меси игра средина , а не по страна,така да Арбелоа ќе е не толку потребен.Дефинитивно доказ вечерва дека Барса - Меси=80 % послаба.
п.с.Абе ние само од Барса играчите...ам нашите?!Ако им е ним денот?Шо прајме тогаш?:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ќе се сопре.....сепак Албиол не е мн.сигурен...а може некој да ми каже дали Гранеро ќе игра на Ел Класико???

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Де бре што сте се уплашиле толку. Вториот гол го дава од чиста ситуација од 5 метри, третиот гол го дава во ситуација еден-на-еден со голман, два гола од ситуации во кој ретко кој промашува. За првиот гол што го даде беше потребна некоја мајсторија, али пак, Силвестре му ја намести на тацна, добри шутери од таму ретко грешаваат.

Мене повеќе ме плаши тимската игра што ја имаат, видете како шара топката на сите страни, мора да се удри јак пресинг врз нивните играчи од средината, и да се обидуваме што подолго да ја задржуваме топката во наши нозе, макар тоа било и со додавања на 2 до 3 метри.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Де бре што сте се уплашиле толку. Вториот гол го дава од чиста ситуација од 5 метри, третиот гол го дава во ситуација еден-на-еден со голман, два гола од ситуации во кој ретко кој промашува. За првиот гол што го даде беше потребна некоја мајсторија, али пак, Силвестре му ја намести на тацна, добри шутери од таму ретко грешаваат.

Мене повеќе ме плаши тимската игра што ја имаат, видете како шара топката на сите страни, мора да се удри јак пресинг врз нивните играчи од средината, и да се обидуваме што подолго да ја задржуваме топката во наши нозе, макар тоа било и со додавања на 2 до 3 метри.
А ти виде пресинг од страна на Арсенал?Виде напад (освен од Диаби притисокот за голот)?.....Неможеш да правиш споредба...бидејки Арсенал и Реал се дијаметрално различни екипи.,башка играат различно....
Само како во првата утакмица........напред и само напред....зашо НАПАДОТ Е НАЈДОБРА ОДБРАНА:):):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Шта је мишеви шта сте се усрали...нека му ја мислат тие...Роналдо врие сега пред тв-то...ќе им се испука во сабота и ќе се прчи пред Меси дека е подобар...:baeh:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Јас пак...спротивно од Манга,не видов некој колективењн напад....се сам си направи,и секоја му чест.
Вториот гол додавање од Педро, третиот додавање од Кеита мислам беше. Првиот Силвестре му ја намести, како да му е негов соиграч. Значи пак знаеле како да се постават играчите на Барселона, и се е тоа одраз на тимската игра. Не видов ни една соло-акција од него, како на пример со Валенсија или Сарагоса.

Сепак ваквите муабети, Барселона го демолира Арсенал, Меси постигна хет-трик, и сега Реал нека му ја мисли, 6 ќе им дадат, оставете ги на страна. Може од тој што најмалку очекуваш тој да ти го спопика.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Манга,можиш да кажиш дали Гранеро ќе биде стартер со Барселона в сабота????

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Момент на инспирација...ваљда тоа ќе пресуди....Да не сповмам колку сме појаки и од Лион и од Милан.....ама го кркавме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај престаните со тој Меси више, не ни игра на нас у одбрана Силвестре :)

Ај да сменим малку тема, и да се посмееме малку :)

Икер, Рамос и Де ла Ред воѓи...:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сепак не треба Гранеро да биде стартер,или ВДВ или Гути,во случај Кака да не игра би требало вака средината да биди....
---------Lass------Xabi Alonso-----------
-------VDV-----Guti-------Ronaldo-------

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
ejj sigurno tepame vo sabota 100% sum siguren barca ke bide euforicna od deneska i ke go jadat !! ke stavam 1.000 evra kec kec

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom