@ GodHateUsAll Не го заприметив моментот со металците, во брзање сум утнала на тоа да ти одговорам. Не, нема да ми сметаат. Знаеш зашто? Зошто не сметам дека ако јас одам на некое место дека само таму може да одат луѓе кои се облакаат и кои се како мене. Сите места се за сите луѓе кои имаат желба да отидат. Појасно?
Еи еи еи, седи бе ј0.
Ми кажуваш дека на таа малце по масивната собиранка у Бариста, 20 души да стаевме нозе на маса и да распалевме пури тебе се' едно ќе ти беше?
Брат. На мали деца тие муабети, вред?
Што се тиче до тоа кој кажува дали била добра журката...
За ДнБ сесиите у Капан, кажувам Ја.
Ја бе, ја.
Не ме прашувај сеа шо сум ја за да кажувам, за да не почнам да ти одговарам и да го тупиме на долго и широко.
За фестиваливе на егзит, нек е Манс, нек е Тончи, Водка, Земзела, шогизнам. Некој шо бил 5 пути, а не некој шо отишол еднаш, капираш?
За колосеум, кажува Стрит Денс, (у пизду матер се ежам ко ќе ја пишам оваа кованка од зборови), зашо таму е stationary, капираш?
Сеа ќе ме прашаш кој фактор се они/ние?
Сум. Зашо сум навлегол у сржта на музиката, зашо ја сакам и ни со секс не би ја трејдал.
Зашо сум бил на миљон рандом ДнБ журки у последниве двеипол години, онака по местенца безврска праење.
Па ЗНАМ дали е добро или не, зашо ја пратам таа област.
Не.
Заеби, не го читај ова горе.
Еве ти споредба:
Ти ми се убацуваш на темава ко ебан револуционер, ко у позадина да ти иде Eye of the tiger и македонско знаме да ти се вее, знаеш како ми изглеа тоа? Ко сеа да му се убаци лав-кондѓуктерз на Смарт-ес ил Гарфилд у темана за дрога и да им труби колку се добри екстазите пошо на неа и се свиѓале.
Ме капираш?
Едно е дали ти се свиѓа, друго е дали е добро.
Знаеш, афторитети у секоја област... Не велам дека тука сум ја. Али знам дека не си ти.
Затоа, keep it low.
Peace.