ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја сеа ко да осетив, ама ваљда трипам нешто :pos:

Јес! Не трипам! И јас осетив, си лежам во кревет и овој пат исто убаво ме заниша, не можеше подобар wake up call од ова xD

Сум го погрешил саатот:
Значи 09:41 , пред отприлика саат време.
Здрма убаво, јас бев веќе на компјутер, некако зачестија, се надевам дека ќе остане на мали и слаби земјотреси.

Од 63та до сега немало таков земјотрес кај нас. Значи при секој помал потрес доколку сите излегувавме од факултет/школо/работа/стан/ кај ќе ни беше крајот?
Нема врска, јас работава си ја сфаќам ако се случи, требало и нема бегање.
Јас пример бев во Бисер, и требаше со трчање да се симнам доле, некоја 1 минути, што значи голема шанса повторно да ме фати земјотресот. А ако нема ништо(како од 63та навака) ќе искочам најголемата будала :)
Глеав одамна еден документарец кој беше вметнат и оној во Скопје а таков се дешава на околу 50 години може не со исти степен ама доста јак па сеа израчунај ги годините лесно е :)

jа бев во рамстор коа беше тоj првиот, баш гледам на саат 22:22 и си замислувам желба (нели цагер..хаха) и во 22:23 се деси земjотресов х) другаров ми вика: абе ти jа тресеш масава?!
ЛОЛ.

jа бев во рамстор коа беше тоj првиот, баш гледам на саат 22:22 и си замислувам желба (нели цагер..хаха) и во 22:23 се деси земjотресов х) другаров ми вика: абе ти jа тресеш масава?!
ЛОЛ.

се надевам не ти приседна :pos2:.

Што се зачестија овие земјотреси...Ова беше празничен :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom