Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И повеќе од задоволен сум од денешната игра :back:. Малку ме иритира тоа што Руни никако да погоди, се труди многу, се враќа, асистира, ама у гол никако да погоди, се надевам ќе проработи во 2011 и ќе докаже дека втората половина од 2010 било само еден лош период од неговата фудбалска кариера:toe:.
Следни се Бирмингем, лани лошо поминавме таму, едвај нерешено извадивме, ама сега очекувам победа и тоа без примен гол, едноставно одбраната во моментов ни перфектно функционира и се надевам дека така ќе продолжи.. Поздрав :salut:

--- надополнето ---

Некој да ме информира Нани, Флечер и Сколс кога се враќаат у игра?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Глејте кој ни дошол на гости да гледа :pos2:

Ќе му ја даваме златната копачка на Бербито? :D

P.S. За Адлер

'He has always supported them, and he wanted to make sure the door was open, should they come calling. I know they have watched him quite a few times, so it may be difficult for us.'

'We would like to offer him another contract, because we want to keep him here,' he said. 'But we know what we are up against. If United follow up their interest, there is not much we can do.'
Нема свој напаѓач на кој може да аплаудира и ќе мора да аплаудира на Берба.:)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито нека е победата, од прво полувреме скоро ништо не видов (стримови), второ у кладилница и задоволен сум од прикажаното. Секако дека можеше да биде 4-0, па и повеќе, али тоа е. Бербатов и Андерсон најдобри според тоа што го видов, Руни никако да погоди, ме изнервира шо не мислеше на противничкиот гол во второ полувреме, се враќаше и додаваше само назад. Ама тоа е, нејќат да се истрошат, имаме гостување во Бирмингем, па нека погоди таму. Ме изнервира идиотот што ќе му скршеше ногата на Рафаел, чист црвен картон, но недосуден. Пак нека серат дека сме имале корист од судиите. Посакував да влезеше барем овој полуволеј на Бербатов, негов стил беше тоа, можеше повоторно да постигне хет-трик. Се гледа дека полека го снемува притисокот шо го осеќаше од критиките и медиумите, па така сите среќни и весели, и дедо Ферги му вика на крај: Честито мајсторе ::icon_lol:. Следната очекувам некој фатален кикс на Фостер :).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелее ова говедово Фостер во вторник ќе брани ко ментален :tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Барам Админ/Модератор еве и од Џену сите мислења за Бербатов што ги имам на форумов да ги избрише:pos2:Нема да коментирам само ќе кажам добра игра поготово на Рафаел, Видич и на Бербатов.Руни беше солиден али многу пасови не сврза и почетнички грешки правеше, а Чичарито мислам повеќе треба да игра требаше и он да влезе со Македа и Гибсон.Нетов ми е надминат и се изнервирав дека нема да ја гледам утакмицата коа глеам на бум тв место HBO каналите ми ги стајле Спортклуб мераци си ја гледав :)
пс. После утакмицата на Еуроспорт имаше Champion Leagues Moments и околу саат време траеше ги имаше утакмиците со Баерн со пресврт 1-2 што напрајвме со Јуве 4-2 во 99та и уште некој други уфф коа ги видов Солскер, Кин, Енди Кол, Двајт Јорк се навлажнив:pos:а

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
и официјално само Манчестер мој ме сјеба за 3.500 денари, го имав играно 2+ прво полувреме... :pos: :pos: и ми иде да си каснам од шупакот..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Не ја гледав, пуста втора смена на работа :( па и овие кај најдоа во недела да играат ама ако...се додека мојот тим победува добро е :) иако не можам да ги гледам. А викате убо изиграа, а? Бербата пак збрчил 2 голчиња ( капитен на фантази :vozbud:) И сега кога е следна, во вторник? И то замисли цел ден сум слободен, а вечерта трета и само Манчестер од тоа коло игра во 9 сато навечер, ебати среќата ебати :kesa:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Не ја гледав, пуста втора смена на работа :( па и овие кај најдоа во недела да играат ама ако...се додека мојот тим победува добро е :) иако не можам да ги гледам. А викате убо изиграа, а? Бербата пак збрчил 2 голчиња ( капитен на фантази :vozbud:) И сега кога е следна, во вторник? И то замисли цел ден сум слободен, а вечерта трета и само Манчестер од тоа коло игра во 9 сато навечер, ебати среќата ебати :kesa:
Шо работа ќе беше ебате :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
дај отакз :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо работа ќе беше ебате :D
Стави си Facebook Mobile и штиклирај пораките од инбокс на телефон да ти доаѓаат истовремено. Ем бесплатно за нас, ем за тебе добро, ќе ти праќаме порака секоја минута, импровизиран стриминг :pos2:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Стави си Facebook Mobile и штиклирај пораките од инбокс на телефон да ти доаѓаат истовремено. Ем бесплатно за нас, ем за тебе добро, ќе ти праќаме порака секоја минута, импровизиран стриминг :pos2:
То е то :toe: Инаку работата е таква во три смени се оди работа во сериозна фабрика е. А тоа за facebook mobile направено ми е само кој ќе биде љубезен да ме известува пропратно со 3-4 порачиња по полувреме? :smir:

П.С. Го гледав хајлајтсот сега :vozbud: леле какви акции, шанси, штета само 2 гола. А Андерсон цар на средината :cuc: се преку него одеше а?

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Барам Админ/Модератор еве и од Џену сите мислења за Бербатов што ги имам на форумов да ги избрише:pos2:Нема да коментирам само ќе кажам добра игра поготово на Рафаел, Видич и на Бербатов.Руни беше солиден али многу пасови не сврза и почетнички грешки правеше, а Чичарито мислам повеќе треба да игра требаше и он да влезе со Македа и Гибсон.Нетов ми е надминат и се изнервирав дека нема да ја гледам утакмицата коа глеам на бум тв место HBO каналите ми ги стајле Спортклуб мераци си ја гледав :)
пс. После утакмицата на Еуроспорт имаше Champion Leagues Moments и околу саат време траеше ги имаше утакмиците со Баерн со пресврт 1-2 што напрајвме со Јуве 4-2 во 99та и уште некој други уфф коа ги видов Солскер, Кин, Енди Кол, Двајт Јорк се навлажнив:pos:а
1. Тоа веќе се цени. Друг некој има? :)

2. Не мислам дека Чичарито требаше повеќе да игра. Конечно Руни-Берба, нека одмара момакот малку и нека учи.

3. Ги гледав и јас. Најбитен момент: шокот што ги стрефи Баварците на крај. Кој плаче, кој кубе трева, лежат по земјата, а Гери Невил трча и скока околу нив. :pos2:, и салтото на Шмајхел...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom