Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Супер играме ај у второ да им репнеме усте 2 брзи гола не им даваме да мрднат 70 % поседт на топка :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Рано поведовме, после Берба погоди статива и Андерсон пречка, имаше и уште по некој удар од Берба и Руни, ама не успеавме да постигнеме втор погодок. Ај во второто полувреме ваљда ќе дадеме да си ги осигураме трите бода. И ај Руни нека даде гол, ќе си набие комплекси.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Одлично прво полувреме, им ја скривме топката. Штета што не постигнавме и втор гол, имавме одлични шанси за тоа, пречка и статива. Се надевам дека ќе постигнеме уште еден гол во второто полувреме за да ја осигураме победата, вака ништо не е сигурно.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Иначе и Том дал гол за Виган.. И ај овие нашиве нека даат уште еден да не се нервирам пред rezultati.com

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Добра игра.. многу шанси.. слаба реализација. како и обично..! требаше најмалку 3-0 да водиме ама тоа е тоа
Моментално нема подобар десен бек од Рафел дефинитивно.. се повеќе и повеќе се подобрува од утакмица на утакмица..

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Добра игра, ги убивте, скоро секој напад беше шанса за гол. Реализацијата не чинеше али мислам дека може да се поправи во второ :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ич не каснам а :S

Пак... нешто не му е денот на Бербатов :vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
FT 4-0 ,ако не биде така да ме пљукате!:pos2:
Пљук :icon_lol:

Требаше 5-6 гола, ама ај ради Брус...како и да е, супер изиграа, ме изненадија играат подобро од Барса :D
Берба и Андерсон се мадафаќери, очекувам уште повеќе!
GLORY!!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Нека ни е честито победата, можевме тотално да ги расцепиме али то е то.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Честито момци.. Мене ми останува да си ја начекам реприза и да ја изгледам убаво.. Гледам по статистиката а и по коментарите играта била добра, па мора да ја гледам.. Остануваме на прво место, таму кај што припаѓаме.. :):)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво ! Митко мада фака:back: Чекам слики со Ферги кога си збореа :D

п.с Андерсон се налути зошто излезе :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom