Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Би сакал Смолинг да го видам, премногу седи на клупа ...

п.с На ЕуроСпорт моментално го даваат сексот у Москва :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кој сака да се присети на убавите моменти од Москва, нека си пушти Еуроспорт и нека гледа... само што почнаа да даваат Манчестер Јунајтед-Челзи на скратено :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се надевам на повторување на тие моменти догодина во мај само на Вембли :vozbud:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Би сакал Смолинг да го видам, премногу седи на клупа ...

п.с На ЕуроСпорт моментално го даваат сексот у Москва :D
Каков Смолинг, таман почна одбраната да ни заличува на нешто... :) Супер се Рио и Вида. А и плус Смолинг игра почесто него лани у Фулам шо играше... :) Ќе дојде и неговото време.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајкл Овен не оди никаде

--- надополнето ---

'We are unbeaten but we've had a few draws,' he added. 'We won't be unbeaten forever but, hopefully, a defeat won't come until the last day when we're five points clear!'

И еве што вика за денешниве фудбалери

'You have to understand the change in players, and people in general,' he said. 'It's the same with my kids at then club. You do more for them than my father did for me because it's a different financial environment we're in. The education and the access to information youngsters have now is different.
'You try to improve their life but you also have to accept that by doing that you're dealing with a more fragile individual. The players are brought up much softer, much easier than I was brought up. That's a fact. You are dealing with more fragile people. You use your experience.'

--- надополнето ---

Хахаха лоол, не го знаев ова искрено, знаете која е првата реченица со која започнува биографијата на Џон Тери?

First Sentence
I was a United fan, and so were my dad and grandad, so going up there and having my picture taken with all the trophies, and with Alex Ferguson, was just brilliant.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.694
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес сакам со овој состав да излеземе
Ван дер сар
Рафаел Фердинанд Видич Евара
Нани Анди Карик Парк
Берба Руни
Денес со Сандерленд ќе биде исклучитиво тешко но секако очекувам победа мој тип 3-1 Стрелци Нани и 2x руни време е пак да почне да ги кине мрежите на противниците :vozbud:
Skysports.com prediction: Man Utd 2 Sunderland 0

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Дечки дај ...хелп
Земав ТВ со вграден рисивер,на телекабел сум ,и сеа моментално ги барам каналиве....све најде ,ама спортклуб и спортклуб+ ги нема....на Фински пребарувач ми е....каде грешам?!?!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки дај ...хелп
Земав ТВ со вграден рисивер,на телекабел сум ,и сеа моментално ги барам каналиве....све најде ,ама спортклуб и спортклуб+ ги нема....на Фински пребарувач ми е....каде грешам?!?!
И кај мене на финскиот пребарувач ги немаше СК и СК+ и Нова Спортс, префрли на Германија 100% ги наоѓа сите 3 канали.

Јунајтед - Сандерленд одложена поради снег

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
И кај мене на финскиот пребарувач ги немаше СК и СК+ и Нова Спортс, префрли на Германија 100% ги наоѓа сите 3 канали.

Јунајтед - Сандерленд одложена поради снег
Еве сеа ги најдов новаспорт и спортклуб на финскиот..и не мењам...до 4 саат :smir:
И дај не заебаај ,срце ме стегна,таман треба да глеам на ТВ ти викаш одложена=)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom