Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Слушам нешто Руни се поврзувал со Челзи,а Анчелоти јавно го повикал да ни се придружи.
Што јако би било да дојде кај нас,еј....:)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Ben Amos; Patrice Evra, Nemanja Vidic, Chris Smalling, John O'Shea, Gary Neville, Rio Ferdinand, Rafael, Wes Brown; Paul Scholes, Ji-sung Park, Darren Fletcher, Darron Gibson, Michael Carrick, Anderson, Gabriel Obertan, Nani; Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Michael Owen, Javier Hernandez, Federico Macheda. - играчи што тренирале денес

So, no Ryan Giggs (injured), Bebe (injured - Sir Alex confimed on the weekend that he had a "knock") or Jonny Evans (we can only assume the same). No Owen Hargreaves, either, although it should be noted that Hargreaves isn't registered in the Champions League squad anyway so that's no surprise.

Утре очекувам Руни во прв состав во нападот заедно со Чичарито. Во одбраната Фердинанд и Смолинг.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ако си отиде и Руни, значи тогаш стварно ниту еден човек не остана во фудбалот. Сите цицала за пари. Нема лојалност, нема љубов кон клуб. Со исклучок на некои стара-школа играчи...Парите го вртат светот, што да се прави...

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Почнаа да го поврзуваат со трансфер во Сити :pos2:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ако сака Руни полна минутажа, нека дојде во македонска лига, и све дур не му се фати на заб на хаџи ристески, ќе биде загарантирано првотимец..... :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Ако може некој да стави слики од денешниот тренинг..?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
значи не го остадоја на руни да мирува .... мислам дека е ова медиумски притисок нишо повеке ... руни мислам лани зимата изјави дека никогаш нема да дозволи да се скара со фергусон..

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Sir Alex confirms Wayne Rooney has asked to leave the club. He says: "We don't understand it, but Wayne's adamant he wants to leave."

Од пресконференцијата која е во тек.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мене ми треба нешто друго :) Ми треба слика со добар квалитет од сите играчи, ( т.е ко секоја година шо се сликаат на Олд Трафорд со се Ферги, Фелан и компанија ) ќе ја стаам на УСБ ќе си ја извадам у фото студио во поглем формат и ќе ја имам во соба :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Точно, Руни потврдил дека ќе си оди, а Ферги рекол дека ќе го почитува тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom