Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Фергусон и Руни во конфликт а,епа ако некој треба да си оди сигурно нема да биде ферги..........читам погоре ложење од типот руни секогаш ќе биде со нас секогаш!!!! :icon_roll :tapp: ако влезе некој играч од тимот во конфликт со фергусон,се знае кој напуша. Ете го Бекс класичен пример.

G

Gray Foxx

Гостин
Фергусон и Руни во конфликт а,епа ако некој треба да си оди сигурно нема да биде ферги..........читам погоре ложење од типот руни секогаш ќе биде со нас секогаш!!!! :icon_roll :tapp: ако влезе некој играч од тимот во конфликт со фергусон,се знае кој напуша. Ете го Бекс класичен пример.
Ама проблемот е шо нема никаков конфликт, а и да има ние ке дознаеме откако ке биде продаен Руни(што во Јануар нема теоретска шанса да се случи тоа) и само залудно се ствараат тензии тука и притисоци... Целта се знае која е и која ке биде во иднина. Дестабилизирај го Манчестер, али тоа е проклето тешко се додека Серот е тука новинарски копита хоштаплерски ...

F

fantomX

Гостин
Ама проблемот е шо нема никаков конфликт, а и да има ние ке дознаеме откако ке биде продаен Руни(што во Јануар нема теоретска шанса да се случи тоа) и само залудно се ствараат тензии тука и притисоци... Целта се знае која е и која ке биде во иднина. Дестабилизирај го Манчестер, али тоа е проклето тешко се додека Серот е тука новинарски копита хоштаплерски ...
Значи денојве да очекувам рафал кон Челзи? :icon_bigg

G

Gray Foxx

Гостин
Значи денојве да очекувам рафал кон Челзи? :icon_bigg
Очекуј рафал накај Челзи коа ке почнат да кикснуваат као нас со прости екипи као ВБА и слично... Тогаш мршојадите напаѓаат, коа газевме со Роналдо и Тевезката му го лижеа чмарот шкотски. :)

F

fantomX

Гостин
Очекуј рафал накај Челзи коа ке почнат да кикснуваат као нас со прости екипи као ВБА и слично... Тогаш мршојадите напаѓаат, коа газевме со Роналдо и Тевезката му го лижеа чмарот шкотски. :)
Абе од Фергусон рафал, мршојадите го имаат Ешли Кол за јадење, како и Тери, иако разочаруваат овие двајца во последно време. Мора еверионон руски нешто да ги стресол. Рековме, рафал од Фергусон ќе да е на повидок? Или можи кон Манчестер Сити сега, шо знам...? :raz:

G

Gray Foxx

Гостин
Абе од Фергусон рафал, мршојадите го имаат Ешли Кол за јадење, како и Тери, иако разочаруваат овие двајца во последно време. Мора еверионон руски нешто да ги стресол. Рековме, рафал од Фергусон ќе да е на повидок? Или можи кон Манчестер Сити сега, шо знам...? :raz:
Знаејки го Фергусоновски мислам дека барем наредниве две три недели нема да напаѓа накај вас, иако има материјал на тон. :)
Тери лешперот не ми го спомнуј, срам за Англија. :P

F

fantomX

Гостин
Знаејки го Фергусоновски мислам дека барем наредниве две три недели нема да напаѓа накај вас, иако има материјал на тон. :)
Тери лешперот не ми го спомнуј, срам за Англија. :P
Ма се квалитет до квалитет во Премиер Лигата. Ако ми фали Мурињо за нешто во Челзи, то е да дај еден поштен коментар за моментлната брилијатност во просечноста на Манчестер Јунајтед. Овај дебелиов не е зборлив, а и од клубов нема да му дозволат таква работа.
Тери срам, Руни гордост. На Англија. :icon_bigg

G

Gray Foxx

Гостин
Ма се квалитет до квалитет во Премиер Лигата. Ако ми фали Мурињо за нешто во Челзи, то е да дај еден поштен коментар за моментлната брилијатност во просечноста на Манчестер Јунајтед. Овај дебелиов не е зборлив, а и од клубов нема да му дозволат таква работа.
Тери срам, Руни гордост. На Англија. :icon_bigg
Море и двајцата се за греови, само вој вашиов шо е покопиле играч и се извлекуел од доста ситуациии ради медиумската форсираност. Сељак. Веројатно знаеш колку се наапав он кога доби за најдобар централен во Европа, место Видич а имавме 15 утакмици без примен гол. Ебате лузер форсиран. :)
А Мурињо не ти фали за ефикасноста и убедливоста на тимот? :D

F

fantomX

Гостин
Море и двајцата се за греови, само вој вашиов шо е покопиле играч и се извлекуел од доста ситуациии ради медиумската форсираност. Сељак. Веројатно знаеш колку се наапав он кога доби за најдобар централен во Европа, место Видич а имавме 15 утакмици без примен гол. Ебате лузер форсиран. :)
Тери е мошне интересна појава, за сите заебанции со него во медиумите НЕМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН ЗБОР јавно искажано. Веројатно е поучен од Ешли Кол, дека ако еднаш ги закрпиш на суд нема да те остават на раат после, ќе те гонат за секакви глупости, па и за една кокошка-„натионал свеетхарт“ која го користи сеуште твоето познато презиме за своја промоција и по разводот инициран од нејзина страна, иако нели, е повредена од тебе и твојте неверства.
Не се сеќавам за која сезона ми кажуваш за Тери, искрено таквото ме боли па да памтам за 15 натпревари без примен гол на Манчестер Јунајтед. Тери има добиено за ЛШ нешто тогаш, ваљда одбираш дека на тие награди се гледаат настапите во ЛШ, ко Интер шо ги собра сите награди за минатата сезона.
За ефикасноста и убедливоста на тимот ми фалат милионите на Абрамович, кои искрено кажано освен дотичниот Џозе и секако неговиот генијален претходник Да Тинкермен, никој друг не ни ги помириса, а камоли да ги видел.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Без Руни во форма, оваа сезона ние шампиони неможеме да бидаме, факт од кој неможе да се избега, Руни не оди никаде, а од со Бурса ќе го гледаме оној стариот, i'm sure ! :)
Дали не га сфатих твојта иронија, или сериозно го кажа тва? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Дали не га сфатих твојта иронија, или сериозно го кажа тва? :)
Не знам што сакал да каже ни ја не го сватив али едно е сигурно без Руни не е тоа тоа...Фали нешто во играта и сме послаби..А тоа дека без него нема да сме шампиони bullshit!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
Тери е мошне интересна појава, за сите заебанции со него во медиумите НЕМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН ЗБОР јавно искажано. Веројатно е поучен од Ешли Кол, дека ако еднаш ги закрпиш на суд нема да те остават на раат после, ќе те гонат за секакви глупости, па и за една кокошка-„натионал свеетхарт“ која го користи сеуште твоето познато презиме за своја промоција и по разводот инициран од нејзина страна, иако нели, е повредена од тебе и твојте неверства.
Не се сеќавам за која сезона ми кажуваш за Тери, искрено таквото ме боли па да памтам за 15 натпревари без примен гол на Манчестер Јунајтед. Тери има добиено за ЛШ нешто тогаш, ваљда одбираш дека на тие награди се гледаат настапите во ЛШ, ко Интер шо ги собра сите награди за минатата сезона.
За ефикасноста и убедливоста на тимот ми фалат милионите на Абрамович, кои искрено кажано освен дотичниот Џозе и секако неговиот генијален претходник Да Тинкермен, никој друг не ни ги помириса, а камоли да ги видел.
Да, у ЛШ беше.. И тоа сезоната кога ни ја подари титулата.. :icon_mrgr

Тогаш знам, четворицата беа овие: Чех, Тери, Лампард и Роналдо..(голман/одбрана/ср. ред/напад)

--- надополнето ---

Ако мислиме за истата, тогаш колку што се сеќавам тие 15те гола без примен гол беа после доделувањето на таа награда на Тери.. Оти сезоната кога го напрвивме тој рекорд, мислам дека Барса освои ЛШ и после фудбалери од Барса ги собраа наградите.. Ако мислиш на др. награда или јас сум грешка, јбг. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.118
Добро беше шо беше досега, редно време е да им ги затвориме муцките на сите. Ако Ферги нема никакви проблеми со Руни како што тврди, ако Руни е толку самоуверен дека не е во слаба форма како што тврди, се надевам и очекувам утре против Бурсаспор да го видиме најдоброто од нас и да победиме со 3+ разлика. Сега е моментот кога треба да се зграби пласманот во 1/8 финале (со две победи над Бурса би имале 10 бода) и тука нема дилеми. За утре очекувам/посакувам да излезе следниов состав:

-----------------------------------------ВДС-----------------------------------------

Рафаел-------------Видиќ-------------------Ферди-------------------------Евра

Нани--------------------Флечер-------------Сколс---------------------------Парк

-----------------Бербатов-------------------Руни--------------------------------

Се надевам конечно на клупа да го видам Обертан или Бебе и да влези еден од нив во второто.

Резерви: Кушчак, Браун, Еванс, Андерсон, Гибсон, Обертан, Овен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom