Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.118
Точно, Руни потврдил дека ќе си оди, а Ферги рекол дека ќе го почитува тоа.
Ако е така ај гитла во Реал/Барса/Сити, дај ваму 100 мил. и да си го подмладиме ние тимот :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сите новинари потврдуваат дека Руни сака да си оди, плус тоа не е повикан за утре со Бурса, заради 'повреда' на зглобот.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Кажете ми дека не е вистина.Ве молам.
Седам пред мониторо и не ми се верува шо читам... Катастрофа.

SAF: He hasn't respected the club. We've always been there as a harbour for him, whenever he's been in trouble, we've always been there.
SAF says he's as bemused as anyone. Said there was no row. Shocked Rooney wants out.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Руни ми е омилен играч, но ако е ова вистина мрш од клубот неблагодарно копиле. Никој играч не е над клубот, па и Руни не е исклучок.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Аце и Мартин, го осмисливте овоа добро како првоаприлска шега, или има вистина во ова? :wink:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Се зафркаватеееее ?
Аце и Мартин, го осмисливте овоа добро како првоаприлска шега, или има вистина во ова? :wink:
Момци има и на официјалната страна, и у скоро време ќе излезе на сите страни. Немам зборове как се осеќам у моменто.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.771
Поени од реакции
43.974
ЦЦЦ... И мене не ми се верува, стварно.. А летото се шегував со ова.. Пошто откако купив дрес на Бекам замина во Реал, после купив на Роналдо и тој замина во Реал.. Летово коа купив дрес од Руни, на шала реков, очекувајте у скоро време и Руни да оди у Реал..

Мислите ли дека има шанса да се предомисли?? Или сеа Ферги за инат ќе го продаде..

F

fantomX

Гостин
Според мене е јасно ко ден дека ова ќе биди кеш + Бензема = Руни. Само и Бензема е проблематичен, ако Фергусон мисли дека знај како ќе се справи со Бензема, то е то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom