Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Ако вака ставате рандом позадини со рандом квалитет пиши пропало на сајтот.Да сум ја би нашол некој што се разбира многу во фотошоп и такви фото-едит работи, и би побарал да направи неколку добри, посебно за сајтот.Не вака ќе стааме волпејпери и ќе пишува footballwallapapers.com на нив.Ова по мое, па сеа вие шо сакате праjте :))))

и ова

MACHEDA DISMISSES LAZIO LINK

Лека ноќ :))

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Ако вака ставате рандом позадини со рандом квалитет пиши пропало на сајтот.Да сум ја би нашол некој што се разбира многу во фотошоп и такви фото-едит работи, и би побарал да направи неколку добри, посебно за сајтот.Не вака ќе стааме волпејпери и ќе пишува footballwallapapers.com на нив.Ова по мое, па сеа вие шо сакате праjте :))))

и ова

Тооо бе типче! Тука на сцена стапувам јас. Полека само да смислам нешто да напраам оригинално мое и го праќам, а не да некој готови од Гоогле :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100

и ова

Ете бобипп ке направи и јас му реков на Мартин за викендот ке праам сеа неам мн време и затоа ке пробам и денес да направам...тоа фудбал валпаперс и другите потписи од сите позадини се избришани и додадено е нашето лого на некој има и само веб страна како и да е тоа фудбал валпаперс го нема...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Мене ептен ми се свиѓа иако ја направив за 15 минути и веќе ми го краси декстопот ако успеам ке направам подобра некоја денес али ке видам колку време ке имам за викендот ке има сигурно 4-5 од мене...:)

http://img683.imageshack.us/img683/4529/38618294.jpg

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
За сајтот, би ја предложил oваа слика да биде како главна позадина (на сајтот)...И малце (уствари многу) би ја променил најавата...Едноставно, лево ние, десно ВБА (во случајов) и во средина со некој убав фонт се игра таму и таму од толку часот, Собирање на фановите во Корнер и чао пријатно...Без навреда, ова е кич.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Редно е да се пензионира стариот и да го замени Стекеленбург, се друго е гола вода и недозреано.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки викендов очекувајте го првото продолжение од редовната рубрика на сајтот каде ќе правиме интервјуа со локални навивачки клубови на Јунајтед низ светот. Првото интервју ќе биде со претседателот на фан клубот од Словенија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom