Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Телото на Чичито ...
хуухухух тешка монтажа
Телото на Чичито ...
хуухухух тешка монтажа
Подобро сега да кажеме за да ги поправат грешките и да биде подобар сајтот.Чекајте бе луѓе, што сте се заваркале тоа е прва официјална МУСЦ страница, се прават грешки но со текот на времето се ќе се регулира и ќе биде перфектно. Just Let The Time Go On.
Jaс се пожалив и до нетот ми било, сега отвора брзо.Некој се пожали дека галеријата е бавна..Не знам колку ви е тоа бавно се отвара галеријата за 3-5 секунди сепак флеш дека е затоа е поспора..
Numbers don't lie :icon_mrgrНе постирај вакви податоци, паѓаат во депресија другиве :icon_mrgr
Ах овој Фергусон кое копиле е значи, кај се роди
Не знам дали се сеќаа некој на утакмицава, али ова е со Мидлсбро пред добри 7-8 години, коа досуди пенал судијава умрен и коа му се џитна Кин, фалеше уше да го истепа. Се влажнам на видеото. Ме мрзи да барам нека го најде некој.Дај бре некој вакви слики пракајте со големина 1024 за позадини делот
Не знам дали се сеќаа некој на утакмицава, али ова е со Мидлсбро пред добри 7-8 години, коа досуди пенал судијава умрен и коа му се џитна Кин, фалеше уше да го истепа. Се влажнам на видеото. Ме мрзи да барам нека го најде некој.
Ај и од мене неколкуДај бре некој вакви слики пракајте со големина 1024 за позадини делот