Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најдов нешто и од натпреварот на Англија со Романија, еве хајлајтси на странава, не може да се стави видеово. А сабајле на сателитска начекав подолг хајлајтс, двигатели на играта воглавно беа Вилшер и Клеверли. Инаку првиот гол на Хендерсон :vozbud:

http://watchliveonline.co.uk/goals-video/england_v_romania.html

ОМГ, планина :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Како што најавив претходно, на линкот го имате првото ексклузивно интервју со локалните фан клубови на Јунајтед.

Да ги запознаеме...United Red Army Slovenia (URAS)

--- надополнето ---

Иначе ај и јас малку да се пофалам :) Ми стигна Green & Gold шалот од Манчестер.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Дечки се ок, ама Глејзерс нема да ја продадат златнава кокошка.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Алексис Санчез демек torn помеѓу Малага и Јунајтед :icon_lol: Како можеш да бидеш на мисла помеѓу два тима со таква разлика меѓу нив. Само што си прави резерва дечково :) А за Дефур мислам дека веќе прашање на време е кога ќе дојде кај нас, додека па за Бензема не ми се верува ама ни малку.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Абре каков Бензема, ич нејќам молена работа...5 пати ли понуди ќе му праќаме...чим нејќеше, нека ја грее сега клупата.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сер Алекс - Нани ќе го замени отсуството на Валенсија

--- надополнето ---

За денешниве шпекулации ќе кажам дека новинариве стварно немаат што да пишуваат па вадат од контекст изјави од играчи поточно од Санчез и прават да личи како наш 'ривал' за неговиот потпис ќе била Малага. Дечкото не е лош, игра доста солидно, а техниката морам да признаам му е извонредна. Не знам како би се снашол кај анс, ама сигурно ќе биде еден од играчите кој ќе се разгледува доколку Ферги реши да изврши некои промени во средниот ред.

Дефур искрено ми е фаворит за потпис, не мора тоа да се случи во јануар, ама мислам дека овој играч може да биде замената за Сколс на долгорочен план. Завчера гледав еден 10-минутен хајлајтс од мечот Стандард и Андерлехт каде Стандард победи со 5-1. Дефур беше еден од најдобрите играчи на теренот и секако на Стандард, не постигна гол, ама затоа асистираше на два, од кои асистенцијата за првиот беше одлична. Играч за кој мислам може да се добие за реална цена. Би можел да дојде кај нас во јануар, само ако Ливерпул кој е исто заинтересиран испрати понуда па да мора и Ферги брзо да реагира. Јас не би бил премногу сигурен дека е само прашање на време кога ќе потпише за Јунајтед, зошто истата ситуација беше и со Роналдињо и Бензема, па знаеме како завршија тие трансфери.

За Вес Браун веста искрено ми е најсмешна. САН ексклузивно како и секогаш ни носи ексклузивни shit артикли. Причините за неиграњето на Браун оваа година може да се должи на ред други фактори, а причината дека тој бил вулгарен со Ферги искрено се граничи со тешка глупост. Браун кој целата кариера ја мина во Јунајтед, без дамка, со извонредни односи со сите играчи и менаџерот ќе биде вулгарен и дрзок со Ферги...искрено мене не ми е за верување. Браун е одличен професионалец и се надевам ќе добие повеќе шанса во првиот тим во иднина.

За Бензема, слободно Јувентус нека го земат. Имаме доволно напаѓачи, спој на искуство и младост, Бензема само ќе го успорува нивниот развој. Имаше шанса да игра во Манчестер, ама ја пропушти плус гордоста Ферги мислам дека нема да му дозволи да купи играч од Мадрид кој го сметаат за непотребен таму.

Буфон нема да оди никаде, најверојатно кариерата ќе ја заврши во Јуве. Има многу други опции кон кои треба да се сврти вниманието на клубот. Адлер, Нојер, Акинфеев, Лорис, Линдегард се добри опции кои и тоа како можат успешно да бранат за нас.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Шо не кажавте бе баба ми ќе ви сошиеше :back:

Со здравје да ве служат.

B

BooBojan

Гостин
Добро би било да дојде Дефур но истотака ни треба и квалитетен левак Клеверли мислам дека од јануари треба да се врати и да почне почесто да добива шанса.
Истотака осекам дека Ферги во јуни ке не изненади со некое квалитетно име јас сакам на Челзи Иванович да им го одземеме како што гледам уште не добил понуда за нов договор.Е сега овде Видич треба да биде посредникот и така за без пари да си обезбедиме квалитетен фудбалер кој би можел да игра како стопер и како десен бек.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Добро би било да дојде Дефур но истотака ни треба и квалитетен левак Клеверли мислам дека од јануари треба да се врати и да почне почесто да добива шанса.
Истотака осекам дека Ферги во јуни ке не изненади со некое квалитетно име јас сакам на Челзи Иванович да им го одземеме како што гледам уште не добил понуда за нов договор.Е сега овде Видич треба да биде посредникот и така за без пари да си обезбедиме квалитетен фудбалер кој би можел да игра како стопер и како десен бек.
За тва само може само да сонуваме!!Реалноста е таква не за друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom