Посебна мотивација добиваат, имам приметеноЕвертон е таква лигава екипа што може да изгуби од Болтон 5-0,а да ги тепа Челзи и Манчестер или да им извади нерешено.
Ептен ме нервираат,се да им ебам...
Лечи комплексе на друго место, а не тука да ширеш песимизам. И шо оти си плачал полвин саат? Тва на мене ништо не ми докажува. И јас немам членска карта од Здружението, а мош нема ни да имам, па ако на тебе тва ти докажува оти јас не сам навивач на Јунајтед, слободно кажи ми. Не се праам поголем навивач од тебе и од било кој друг, кажал сам оти не ги ни гледам сите утакмици на клуубо, не праам ништо посебно за него, едноставен навивач фан, ама го сакам клуубо 100пате пореално од тебе. Ти си едно маленко разгалено детенце шо видело сите навиват за Јунајтед ај и јас за них, па и за тва не разбираш ни шо е традиција, ни шо е борба, чест, углед, авторитет и ред други такви работи. Заради такви как тебе тука (и други) на форумо нема да пишат вредни и реални фанове как шо е Deno^ на пример, а ти немаш ни појма оти тука има други реални фанове шо со душа го чекат него да напише нешто, само заради такви членове шо лечат комплексе тука. Треба да разбереш оти как прво тва не личе на фан клуб, штета шо и другите фан клубове се за никаде, па нема кој да ни се смее... Не ми е се исто, фала Богу, ама мене тај "пораз" денеска ми создава поголема љубов спрема клуубо, не осеќам никакво лошо чувство, смирен сам, а ти си плачал полвин саат как маленко дете, а сигурен сам оти пред утакмицата си се крстил шо му е на Ферги да ваде таков состав... Ама ако, оди мај на некој кош, мош ќе најдеш некоо заедничка точка на кошарката и фудбало, или па мош там нема поразе, па ќе станеш посовршен човек!Жан не се откачавуи и не се прави само ти навивач на Манчетсер, не ми кажуви јас колко ги сакам Манчетсер оти јас плачах пола саат саа на 3тио гол, не се прави Баба Вањѓа.Едноставно исфрустиран сум и тва е се.
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.
Боби, молам ти се не биди и ти как маленките деца. Мене ич к*ро не ме боле Челзи колко им дават, па искрено нека им дават и по 10, ние по 1 да даваме, 3те бода имат исто значење и со 10 и со 1 гол. Мислам оти конкуренцијата треба да га гледаме само коо имаме математички шанси за титула, да кажеме как лани у последните 3 кола.Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.
Остај ги Џену нека им пројдат фрустрациите, наредно коло кога ќе им бапмнеме 2-3 гола на Лузерпул, тогаш ќе видам дали на некого нешто ќе му смета и дали некој нешто ќе пишува, не викам дека јас не бев исфрустриран денеска, бев до максимум, ама тоа ти е - што и да е ќе помине, пишав и по дуелот со Фулам, ќе пишам и сега дека некогаш е подобро на почеток, отколку на крај да губиме вакви бодови.. Поздрав :smir:Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Епа тоа е, некој ќе рече Челзи оти имал 100% ефект и оти имал 17-1 гол разлика, ама Челзи сеуште нема изиграно некоја тешка утакмица, а ние си извадивме 2 тешки гостувања.. Е сеа мака ми е што можевме да имаме 2 победи на тие 2 тешки гостувања, но ајде барем по 1 поен земавме.. (иако тим како Јунајтед не смее да се задоволи со бод во никој случај)Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Можеби измена требаше да се направи кога Евертон намали на 2:3.. Таман и време ќе поминеше и ќе ја држевме топката до крајот на мечот.. А и нашите малце глупо почнаа после вториот гол на Евертон.. Веднаш во напад.. Па уште водите бре, чувајте ја малце таа топката...http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/09/11/2113611/manchester-united-manager-sir-alex-ferguson-shocked-by-late
Изјавата на Фергусон.Не ми е јасно зашто не правеше измени.Не можеше да предвиди вакво нешто али да се освежи нешто да се даде шанса на Гибсон на Рафаел у 85 мин или кога го примивме голот за 3-2 требаше одма да реагира.