Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Евертон е таква лигава екипа што може да изгуби од Болтон 5-0,а да ги тепа Челзи и Манчестер или да им извади нерешено.
Ептен ме нервираат,се да им ебам...
Жан не се откачавуи и не се прави само ти навивач на Манчетсер, не ми кажуви јас колко ги сакам Манчетсер оти јас плачах пола саат саа на 3тио гол, не се прави Баба Вањѓа.Едноставно исфрустиран сум и тва е се.
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.![]()
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.![]()
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Можеби измена требаше да се направи кога Евертон намали на 2:3.. Таман и време ќе поминеше и ќе ја држевме топката до крајот на мечот.. А и нашите малце глупо почнаа после вториот гол на Евертон.. Веднаш во напад.. Па уште водите бре, чувајте ја малце таа топката...http://www.goal.com/en/news/9/engla...ted-manager-sir-alex-ferguson-shocked-by-late
Изјавата на Фергусон.Не ми е јасно зашто не правеше измени.Не можеше да предвиди вакво нешто али да се освежи нешто да се даде шанса на Гибсон на Рафаел у 85 мин или кога го примивме голот за 3-2 требаше одма да реагира.