Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Жан не се откачавуи и не се прави само ти навивач на Манчетсер, не ми кажуви јас колко ги сакам Манчетсер оти јас плачах пола саат саа на 3тио гол, не се прави Баба Вањѓа.Едноставно исфрустиран сум и тва е се.

В

Вори

Гостин
Евертон е таква лигава екипа што може да изгуби од Болтон 5-0,а да ги тепа Челзи и Манчестер или да им извади нерешено.
Ептен ме нервираат,се да им ебам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Евертон е таква лигава екипа што може да изгуби од Болтон 5-0,а да ги тепа Челзи и Манчестер или да им извади нерешено.
Ептен ме нервираат,се да им ебам...
Посебна мотивација добиваат, имам приметено :)

Дечки тоа е тоа, со оној состав што излезе на Гудисон јас и пораз очекував :toe: Ќе кажам покасно подолго мислење, но сите вие што веќе станавте песимисти, нека ви текне кога Манчестер Јунајтед имал добар старт на сезоната и нека ви текне на сезоната кога од 5 натпревари имавме 4 бода, цел свет кога чекаше да победиме, кога искачаа наслови FINALLY и какви наслови искача во мај месец.

Cheer up, со Ренџерси играме во вторник, не играме со Жилина па да вадиме најсилен состав денес па во вторник да одмараат.

--- надополнето ---

P.S. И од кога е Евертон со Мојс второразредна екипа за вас? Уау, биле претпоследно место по само 2 кола. Увек прават проблеми овие. Да игравме вака против Хал ќе ве сфатев.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Алоооо Манчестереее де ти је маса Пичко једна издефинисана?!?!! :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ако некој наиде на изјава на Ферги после утакмицата нека постира, баш ме интересира.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Жан не се откачавуи и не се прави само ти навивач на Манчетсер, не ми кажуви јас колко ги сакам Манчетсер оти јас плачах пола саат саа на 3тио гол, не се прави Баба Вањѓа.Едноставно исфрустиран сум и тва е се.
Лечи комплексе на друго место, а не тука да ширеш песимизам. И шо оти си плачал полвин саат? Тва на мене ништо не ми докажува. И јас немам членска карта од Здружението, а мош нема ни да имам, па ако на тебе тва ти докажува оти јас не сам навивач на Јунајтед, слободно кажи ми. Не се праам поголем навивач од тебе и од било кој друг, кажал сам оти не ги ни гледам сите утакмици на клуубо, не праам ништо посебно за него, едноставен навивач фан, ама го сакам клуубо 100пате пореално од тебе. Ти си едно маленко разгалено детенце шо видело сите навиват за Јунајтед ај и јас за них, па и за тва не разбираш ни шо е традиција, ни шо е борба, чест, углед, авторитет и ред други такви работи. Заради такви как тебе тука (и други) на форумо нема да пишат вредни и реални фанове как шо е Deno^ на пример, а ти немаш ни појма оти тука има други реални фанове шо со душа го чекат него да напише нешто, само заради такви членове шо лечат комплексе тука. Треба да разбереш оти как прво тва не личе на фан клуб, штета шо и другите фан клубове се за никаде, па нема кој да ни се смее... Не ми е се исто, фала Богу, ама мене тај "пораз" денеска ми создава поголема љубов спрема клуубо, не осеќам никакво лошо чувство, смирен сам, а ти си плачал полвин саат как маленко дете, а сигурен сам оти пред утакмицата си се крстил шо му е на Ферги да ваде таков состав... Ама ако, оди мај на некој кош, мош ќе најдеш некоо заедничка точка на кошарката и фудбало, или па мош там нема поразе, па ќе станеш посовршен човек!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та. :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та. :tapp:
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?

Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/09/11/2113611/manchester-united-manager-sir-alex-ferguson-shocked-by-late
Изјавата на Фергусон.Не ми е јасно зашто не правеше измени.Не можеше да предвиди вакво нешто али да се освежи нешто да се даде шанса на Гибсон на Рафаел у 85 мин или кога го примивме голот за 3-2 требаше одма да реагира.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Да ги е*ам сите што го мразеа Јунајтед денеска ,шо го пцуја мојот тим , и шо ми изиграват гниди ко тие од фан клубојте на челски, афронал и лузерпул шо нон стоп си ги пцујат играчите и клубот кога губат бодеви и натпревари - а со то мислат дека се многу паметни!
А тие шо се ситат на “неуспехов голем“ ....хахахаха.....им се смејам влице...

Во ред е секој да биде изнервиран, исфрустриран од начинот на кој ги примивме головите ,ама и во критиката треба да се има мера.
Подобро воздржете се 1 час нека ви помине лошото , и бујрум на муабеет да искоментирате игра.постава , замени, нареден натпревар и сл.
Ама односот со пцујајне на екипата на форум - единствено кажува дека доволно не сте сфатиле што значи да се подржува Јунајтед ,да се сака Јунајтед и да се живее со Јунајтед !!!!

долга е нивата.......ехеее...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Боби, молам ти се не биди и ти как маленките деца. Мене ич к*ро не ме боле Челзи колко им дават, па искрено нека им дават и по 10, ние по 1 да даваме, 3те бода имат исто значење и со 10 и со 1 гол. Мислам оти конкуренцијата треба да га гледаме само коо имаме математички шанси за титула, да кажеме как лани у последните 3 кола.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Остај ги Џену нека им пројдат фрустрациите, наредно коло кога ќе им бапмнеме 2-3 гола на Лузерпул, тогаш ќе видам дали на некого нешто ќе му смета и дали некој нешто ќе пишува, не викам дека јас не бев исфрустриран денеска, бев до максимум, ама тоа ти е - што и да е ќе помине, пишав и по дуелот со Фулам, ќе пишам и сега дека некогаш е подобро на почеток, отколку на крај да губиме вакви бодови.. Поздрав :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907

Епа тоа е, некој ќе рече Челзи оти имал 100% ефект и оти имал 17-1 гол разлика, ама Челзи сеуште нема изиграно некоја тешка утакмица, а ние си извадивме 2 тешки гостувања.. Е сеа мака ми е што можевме да имаме 2 победи на тие 2 тешки гостувања, но ајде барем по 1 поен земавме.. (иако тим како Јунајтед не смее да се задоволи со бод во никој случај)

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/09/11/2113611/manchester-united-manager-sir-alex-ferguson-shocked-by-late
Изјавата на Фергусон.Не ми е јасно зашто не правеше измени.Не можеше да предвиди вакво нешто али да се освежи нешто да се даде шанса на Гибсон на Рафаел у 85 мин или кога го примивме голот за 3-2 требаше одма да реагира.
Можеби измена требаше да се направи кога Евертон намали на 2:3.. Таман и време ќе поминеше и ќе ја држевме топката до крајот на мечот.. А и нашите малце глупо почнаа после вториот гол на Евертон.. Веднаш во напад.. Па уште водите бре, чувајте ја малце таа топката...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Znajsh kako nejcham da se zhalam ama bolno e vo 90 mina da gi primish 2 gola :S :( Mnogu sum izrevoltiran cela utakmica beshe nasha i onie "BOSINE" ni dadoja na krajot 2 gola :S I ne razbiram zoshto go izvade Evra i go klade Park ... Ok sepak toj e trener .. toj znae Pozz imajte pozitivni misli

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom