Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да ве ебам и сите по ред така ли се играе неможат да мислат малку повеќе..пи*ки едни глупи колку ме изнервираа скржи си го мобилниот...ај нека идат у ку*ац више...

Значи кои кретени се овие манчестер...
ц ц ц ц умрена работа
Ова само нам може да се деси.

Ова сезона можда и ке освоиме титула...Кретени цел тим....Како може бе за три минути два гола!

"Јакиот" Манчестер Јунајтед...пацери!
Ти ебам екипата, пола играчи ко на одмор дојдени, само 2-3ца играа цело време.
Вака шампион на сони.
Ајде сега ги чекаме тврдокорните навијачи да се покажат како тоа ќе се издигне екипава ко феникс...My ass!!!

Не знам што ќе правиме сезонава. Рано е, прерано, ама Челзи ќе си направи предност од 4 бода по првите 4 кола. Зошто се толку идиоти бе, во судиско продолжение примаат 2 гола. Смешно е, ова не смеевме да си го дозволиме. Ај нека иде све у пичку матер. И знам дека скапо ќе не чини.

Зошто? Сега ќе ви кажам зошто. Оти кога водевме 3-1 Нани и Бербатов се лигавеа.Пропуштија 2 шанси.

Да бе, сега напаѓачите се криви за тоа што одбраната ја немаше нигде во последните 5 минути :tapp:

Е така е кога не се искористуваат шансите..Срамота...

Jaс се уште сум оптимист дека на крајот ние ке славиме,сетете се дека традицијата ни е таква,секогаш на почеток играме лошо за на крај Гигс го бакнува пехарот.
Не бидете песимисти толку.Евертон не е ни малку наивен противник како што напоменав на почеток.

Jaс се уште сум оптимист дека на крајот ние ке славиме,сетете се дека традицијата ни е таква,секогаш на почеток играме лошо за на крај Гигс го бакнува пехарот.
Не бидете песимисти толку.Евертон не е ни малку наивен противник како што напоменав на почеток.
Абе јасно е дека не е наивен противник, ама 2 пати по ред да губиш добиен натпревар е премногу. А дека ќе славиме на крај убеден сум. :)

Каква традиција бе шо зборите, каква традиција ??? Примаме 2 гола у продолжение, ми се гади од животот се нека оди у курец !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom