Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Евертон е таква лигава екипа што може да изгуби од Болтон 5-0,а да ги тепа Челзи и Манчестер или да им извади нерешено.
Ептен ме нервираат,се да им ебам...

Ќе кажам покасно подолго мислење, но сите вие што веќе станавте песимисти, нека ви текне кога Манчестер Јунајтед имал добар старт на сезоната и нека ви текне на сезоната кога од 5 натпревари имавме 4 бода, цел свет кога чекаше да победиме, кога искачаа наслови FINALLY и какви наслови искача во мај месец.Жан не се откачавуи и не се прави само ти навивач на Манчетсер, не ми кажуви јас колко ги сакам Манчетсер оти јас плачах пола саат саа на 3тио гол, не се прави Баба Вањѓа.Едноставно исфрустиран сум и тва е се.
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.![]()
Ете Арсенал и Челзи фино лепо им бапнаа по 3-4 гола на Болтон и Вест Хем а примија значително помалку (читај само 1 гол), а ние ко некој килави, неспособни примаме 2 гола после 90-та.![]()
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Колку им бапнавме ние на Вест Хем? 1?
Чекајте нека играат и тие со Евертон и Фулам па ќе правиме муабет :helou:
Можеби измена требаше да се направи кога Евертон намали на 2:3.. Таман и време ќе поминеше и ќе ја држевме топката до крајот на мечот.. А и нашите малце глупо почнаа после вториот гол на Евертон.. Веднаш во напад.. Па уште водите бре, чувајте ја малце таа топката...http://www.goal.com/en/news/9/engla...ted-manager-sir-alex-ferguson-shocked-by-late
Изјавата на Фергусон.Не ми е јасно зашто не правеше измени.Не можеше да предвиди вакво нешто али да се освежи нешто да се даде шанса на Гибсон на Рафаел у 85 мин или кога го примивме голот за 3-2 требаше одма да реагира.
Mnogu sum izrevoltiran cela utakmica beshe nasha i onie "BOSINE" ni dadoja na krajot 2 gola :S I ne razbiram zoshto go izvade Evra i go klade Park ... Ok sepak toj e trener .. toj znae Pozz imajte pozitivni misli