Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Работава со Бебе и неговиот... никаков фитнес и форма стануваат аларамантни... речиси нема медиум во Англија кој не пишува на големо за скандалот кој се случил при тренингот кога Бебе целосно потфрлил и покажал голема неспособност. Последни информации

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Honest answer, don't know. Not seen him train. He's a young tho and stepped up to a high level. He'll need time to adapt - BH

Лани киксиравме на натпреварите после ЛШ ама сега немаме потешки противници - Otherwise PL games after Euro matches aren't too bad: Sunderland (a), Stoke (a), Wolves (h), Blackburn (h) и ова е добро - It'd be good to have the group wrapped up by matchday 6 (7/8 Dec), with Arsenal at OT a few days after that (& Chelsea the following w/e)

^За тоа со Бебе, добар коментар оставил некој подоле:

Maybe the first thing that should have popped up in your head is how much credence you're giving to a story without any quotes or factual basis to it, just because its been reported in the press. The press write loads of bollocks about every team to generate news on 'slow' days. I highly doubt any coaches at United are whispering sweet-nothings in reporters' ears. But it makes for great copy on a day where the next best news is the Carling cup. The lad's been a United player for 14 days - surely we should judge him after he's played, not point fingers at him and everyone before. But hey it's a fickle world and it seems United fans are no exception.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Да ве известам дека интервјуто со Спортско Радио 90,3 ФМ денес помина одлично, мислам дека добро се претставивме како фан клуб. Интервјуто би требало да трае отприлика 6 до 7 минути и би требало да иде 3-4 пати до сабота на радио. Ќе ве известам кога ќе биде терминот. За тие од Скопје ќе можат да го слушаат на самата фреквенција, а нашите фанови од другите градови само нека отидат на нивната веб страна и во горниот десен агол имаат линкови за слушање на радиото онлајн. Сакам уште еднаш јавно да се заблагодарам на Спортското Радио 90,3 ФМ и за можноста која ни ја укажаа, се надевам на наша идна успешна соработка, сепак се еден престижен спортски медиум и одлични професионалци.

За Бебе, се почна со написот на Дејли Мејл за Бебе, нормално без цитати или веродостоен извор. Потоа сите новинари само ја преземаа веста и ја дополнуваа како ним им одговара. Јас сум сигурен дека новинарот кој го напишал тој напис не го ни видел Бебе на тренинг. А и кога ќе се види составот со кој настапивме, искрено тоа е состав со кој може слободно да играме и на некои мечеви во ПЛ. Не играше ни Фабио, ниту беше на клупата, па не значи автоматски дека Норвуд има предност пред него или дека Фабио не импресионирал на тренинг, ама нели Бебе е поактуелен во моментов од Фабио па англискиве весници добија добра шанса за шпекулирање и шанса да продадат уште некој весник повеќе. Јас нема да коментирам за Бебе се додека не видам барем 2-3 меча кој би ги одиграл за нас, па дури потоа да дадам малку поконцизно мислење и критика за него. Дајте му шанса на дечкото, не избрзувајте со оцените за него.

За Клеверли, дефинитивно заслужува шанса во првиот тим, а натпреварот со Вест Хем е одлична прилика да добие шанса. Одговорно тврдам дека во моментов Клеверли е во подобра форма од Парк, Керик и Гибсон, а после вчерашниот натпревар за Резервите сум убеден дека Том добро ќе се снајде во тимот. Се надевам дека пофалните зборови упатени од Ферги кон Клеверли нема да бидат само изјава со која Сер Алекс ја оправдува одлуката да не го испрати на позајмица. Клеверли заслужува шанса и се надевам ќе ја добие. Баш вчера зборев со еден френд на ФБ, кој е од Манчестер и редовно оди на натпреварите на Резервите и по крајот на мечот на пат кон соблекувалната Оле зборел на мобилниот, а дечкото бил на оградата покрај него и чул како вели: 'Ако ова момче на заигра за Англија ќе се убијам' мислејќи на Клеверли.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сколси кажа дека Капело не му се ни јавил на телефон ниту па го побарал фејс ту фејс да зборуваат за ова, го пратил помошникот по телефон да го праша Сколс дали сака да игра :tapp: Сепак Сколс е легенда на англискиот фудбал, заслужува почит, да му се јави на Керик да го побара така ајде де.

Овој Мурињо уште непочнат со Реал се упикува кај нас, одличен менаџер е ама јас го засакав Манчестер поради Гигс, Невил, Кин и Сколс и го сакам сега поради Клеверли, Гибсон и останатите, не сакам да се изгуби тој дух со често купување нови играчи. :S
Мурињо ако дојде у Јунајтед нема да биде тва шо беше у Челзи, Интер и тва шо е у Реал, сигурен сам. :)
За Бебе нека јадат само трици, доволно ми е само изјавата од Ферги дека до Божиќ сите ќе го знаат неговото име. :) За да играш у Англија треба да си стварно спреман физички, новинааре...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Чекај, Реал е во вториот шешир?:D Топ.

Реал,Копенхаген и Партизан за мене :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
А кај мислеше да бидат кога сто години немаат поминато 1/8 финале. Нека се среќни и со толку. Инаку моја желба се Панатинаикос, Копенхаген и Жилина (убедливо најлесна група), а типувам дека ќе се паднеме со Валенсија, Ренџерс и Партизан.

П.С. Убедливо најтешка група би била со Реал, Ајакс и Оксер/Рубин

Инаку пренос на Канал 5 :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Партизан нека се падне со нас, другите две кај сака нека бидат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А кај мислеше да бидат кога сто години немаат поминато 1/8 финале. Нека се среќни и со толку. Инаку моја желба се Панатинаикос, Копенхаген и Жилина (убедливо најлесна група), а типувам дека ќе се паднеме со Валенсија, Ренџерс и Партизан.

П.С. Убедливо најтешка група би била со Реал, Ајакс и Оксер/Рубин

Инаку пренос на Канал 5 :)
Партизан со кого и да игра ќе има пренос на Канал 5, сигурно нема нас да не даваат, извлечете поука од лани :pos2:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Море да се падниме со Реал па че се види и Партизан и Мартизан то че биди дерби свемира :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Море да се падниме со Реал па че се види и Партизан и Мартизан то че биди дерби свемира :)
Море нека ни паднет Реал, па да им покажиме кој е кој, па џабе да им се и пари и роналдо и мурињо и перез.........

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
1. Манчестер
2. Реал
3. Базел
4. Партизан

:vozbud::vozbud:

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Samo benfika da ja odmineme mn zeznata ekipa e. Partizan ako se padne Beograd ne ni bega:vozbud:
Roma moze da ni se padne i da jade 7ca :pos2: ili Ronaldo da se vrati na Old Traford so drug dres ne mora imeto da mu go kazuvam.
Grupa sto ja posakuvam

1.Manchester United
2. Roma
3. Copenhagen
4.Partizan Belgrade

Spored mene top grupa

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Пишав и во фан клуб Партизан, ајде и тука... според мене групата би била вака :wink:

1. Манчестер Јунајтед
2. Рома
3. Ајакс
4. Партизан

Конечен епилог

1. Манчестер Јунајтед 14 бода
2. Партизан / Рома 8 бода
3. Рома / Партизан 8 бода
4. Ајакс 2 бода

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop