Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Абе а за да се зачлениме во MUSС Macedonia, треба 16 години да имаме минумум така?
Да, инаку може да се зачленуваат и лица помлади од 16 години само со писмена дозвола потпишана од родител или старател.

B

BooBojan

Гостин
Кој е тој од резервите високиот со 15број мислам дека е напагач.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Македа, Диуф, Чичарито, тоа се децата кои треба да добиваат шанса. Каков Видука, што ќе ни е. Да сум јас на местото на Фергусон, Диуф го враќам одма од на позајмица, и го продавам татарот.
Наредната сезона Бербатов и Овен оут, Диуф и Велбек ин! Со Руни,Македа,Чикарито,Велбек и Диуф ќе сме супер покриени во нападот!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Ај ја пак малце да досаѓам за сајтот...Ми треба текст некој да ми прати, за Историјата на клубот ке стој тоа што е на почетокот на темата а историја некој да напише како сте настанале ако може да ми прати значи за навивачите историјата...Инструкции околу зачленувањето да ми прати исто за да се постават на сајтот и ако може една слика од членска дизајнот за да не биде од некој член...И ако имате некој други материјали што сакате да се на сајтот пратете ги :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Аман бе даде три гола, кој од кој покилав и одма се попаливте по него. Јас лично не го преферирам, не е лошо да им го тупниме на Блекбурн еве за перманентен трансфер од околу 5-6 миљончиња.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Аман бе даде три гола, кој од кој покилав и одма се попаливте по него. Јас лично не го преферирам, не е лошо да им го тупниме на Блекбурн еве за перманентен трансфер од околу 5-6 миљончиња.
А какви сакаш ти да бидет голојте, од 50 метри?! За напаѓач е важно да биде на право место во право време, а Диуф покажа дека го има тоа чувство! ! !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај Боже да ни се падне лесна група за да можат да се форсираат Чичарито и Македа во нападот, нешто слично како лани кога доста првотимци често одмараа.

Не знам за вас ама јас секоја година Бербатов го осеќам ко ново засилување и никогаш да блесне. Не памтам некогаш да дал важен гол, да не извадил од каша нешто како Овен против Сити/Македа против Вила, па барем за тоа да сме му благодарни. Затоа радо повеќе би го гледала Македа, не е платен 30 милиони, барем знам дека не жонглира пред шеснаесетник и не стои во место кога ќе загуби топка.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Дај Боже да ни се падне лесна група за да можат да се форсираат Чичарито и Македа во нападот, нешто слично како лани кога доста првотимци често одмараа.

Не знам за вас ама јас секоја година Бербатов го осеќам ко ново засилување и никогаш да блесне. Не памтам некогаш да дал важен гол, да не извадил од каша нешто како Овен против Сити/Македа против Вила, па барем за тоа да сме му благодарни. Затоа радо повеќе би го гледала Македа, не е платен 30 милиони, барем знам дека не жонглира пред шеснаесетник и не стои во место кога ќе загуби топка.
:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom