Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.204
Јас веке ставив конечен ресултат 3 - 0 ...

Инаку стрелци ке бидаат Бербатов Сколс и Гигс...

Сум промашил наместо Сколс гол даде Флечер ...

Инаку супер изиграа сите само ми е чал што Руни не се запиша во листата на стрелци..Прво па машко...Да ни се редаат победите..

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Шо бате....

Текстот:

DJAVOLI,
CRVENI DJAVOLI,
TRCITE JURITE,
IGRAJTE FUDBALA,
POBEDITE IH SVE,
RAZBITE MAJMUNE

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ај дајте линк за download на головите во HQ ?

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Еве ви фулл хајглајтс од мечот...

[video]http://www.thefootballtube.com/videos/31117/man-utd-vs-newcastle-united-highlights-und-goals-3-0-160810[/video]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа момци,убедливо и вие ја почнавте новата сезона.
:smir:

Нашата и ваша трансфер цел летово,ги одбра парите и потпиша за Реал,ако ве интересира:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330010081761/noticia/Noticia/Mesut_Ozil,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm

Нели сакаше во Барселона, па кај нас и кај вас? : ))))))

В

Вори

Гостин
Испадна дека ти си во право,пред некое време коа зборевме во нашиов фанклуб.
Ќе се врати во Бремен тој наредна година,ќе видиш:)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Ах...ни кидна Озил. А добро ќе ни дојдеше за година-две, кога ќе се пензионира Сколс. Ама па од друга страна ова можеби е шансата за Клеверли :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ах...ни кидна Озил. А добро ќе ни дојдеше за година-две, кога ќе се пензионира Сколс. Ама па од друга страна ова можеби е шансата за Клеверли :)
За 2 години ќе дојде кај нас кога нема да задоволи во задрид и тоа за пола цена!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој 20 години? Абе ај не заебавајте :pos: Го ишишале бетер направиле сега Гигс помлад изгледа од него :pos2:

--- надополнето ---

:pop:

--- надополнето ---

Sir Alex: Replacing Paul Scholes is more difficult, even impossible, but we do have players already at the club capable of responding to that challenge.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Остајте го детето арно си е. Можи ќе изненади од кај знајте. Тим како Манчестер (односно менаџер како Фергусон) сигурно има видено нешто во детево штом го купиле од третолигаш во Португалија.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Остајте го детето арно си е. Можи ќе изненади од кај знајте. Тим како Манчестер (односно менаџер како Фергусон) сигурно има видено нешто во детево штом го купиле од третолигаш во Португалија.
Не дека не е арно, и јас верувам дека ќе не изненади сите и има потенцијал, едвај чекам да го видам у игра, ама не ми изгледа за 20 години :icon_lol:

M

mercenary

Гостин
Не.Сакаше во било кој голем клуб(од Англија или Шпанија).Затоа изјавуваше "сонот ми е да играм за Барса" па после "сонот ми е да играм за Манчестер" и сеа кога потпиша за Реал "одсекогаш сум сонувал да играм за Реал" ;)
Не е крив Озил што Ман Ј,Челзи и другите не се договориле со Вердер.(не сакале да платат 15м)
Кој платил,тој си го земал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom