HIM

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Слушам Хим, понекогаш добри се, тие што мислат поинаку мрш :baeh:

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
Слушам Хим, понекогаш добри се, тие што мислат поинаку мрш :baeh:

се согласувам со тебе

абе толку имавте да кажате за ХИМ....хмммммм или си мислите да кажете некоја лага....
HIM the best

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
ај кажи ми ти кој има најдобар глас од него.?
за мене тој е најдобар од сите...
Aма ЗА ТЕБЕ! За мене има миљарда други пеачи кој што имаатподобар глас, а некои ради техника на пеење ми сесвиѓаат поише од Виле. (зборам ради грол во дет метал и слично)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Temporary locked for maintenance.
Се враќаме после рекламите.

Темава ќе биде повторно отклучена кога ќе подзабришам троа.

п.с. Јес да ХалоуХИМ има лош вкус за музика, ама не е убо до толку да му се фаќа сеир.

И да цитирам еден паметен пост кој поради тоа што е реплика на офтопик муабет ќе биде избришан
Википедија лаже ко циган!

P

PoisonLady

Гостин
Problemot e shto ne gi sakaat HIM,tuku Ville Valo!
Да,ама тоа важи за сите оние кои мислат дека слушаат рок или метал .За разлика од нив,има и баш фанови кои го сакаат целиот бенд (ко јас на пример) :pipi:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
а не може да се сака и бендот и Виле? мене ми се свиѓаат нивните песни, изгледот на Виле ми е у втор план.

P

PoisonLady

Гостин
а не може да се сака и бендот и Виле? мене ми се свиѓаат нивните песни, изгледот на Виле ми е у втор план.
Па Виле е дел од бендот ама може и така ко што викаш :) Впрочем,ист е случајот и со мене-јас ги сакам нивните песни а убавината на Виле ми е во втор план (но не е на одмет) :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Па Виле е дел од бендот ама може и така ко што викаш :) Впрочем,ист е случајот и со мене-јас ги сакам нивните песни а убавината на Виле ми е во втор план (но не е на одмет) :)
у никој случај. али факт е дека има некои кои само на виле обраќаат внимание.
:eek:ftopic: и ти Демикелис а?:smir:

P

PoisonLady

Гостин
у никој случај. али факт е дека има некои кои само на виле обраќаат внимание.
:eek:ftopic: и ти Демикелис а?:smir:
Па да,ама најчесто тие таквите не ни ги знаат повеќето песни на ХИМ и се некои тешки фејкери.
А секој кој слуша рок/метал не се фокусира исклучиво на изгледот на Виле.
...како тоа: И јас Демикелис??? Демек и ти?

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
HIM nikogash ne izjavile deka se doom metal.Samo shto vie od edna obicna tema napraivte vistinskata meshanica.Site zborite za razlicno neshto.
A i toa shto HIM gi slushaat samo zenskite,ne znaci deka bendot e za nikade poshto ne go slushaat mashki.Ima mashki shto go slushaat,ali dobro da, povekjeto se zenski.Ali vie kako da sakate da dokazete deka nie zenskite sme glupavi i deka ne znaeme shto e muzika,shto voopshto ne e vo red.Sekoj si ima svoe mislenje,ama ne doagjajte do toj stepen.

--- надополнето ---

I da se nadopolnam.Ne mozete da sporeduvate bendovi zatoa shto sekoj bend si ima svoj stil.Sigurno koga bullet for my valentine go praele bendot ne mislele na rasmus bidejki bendovite se mnogu daleku od slicni.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја ги слушам ХИМ со години,немаат извадено нешто ново и добро веќе подолго време ама тоа старите хитови си ги верглам редовно.
И не ,не ги слушам само ради ВАЛО,иако е страшно харизматична личност каква и што треба да биде еден лидер на бенд.

Член од
18 мај 2010
Мислења
149
Поени од реакции
54
И јас ги слушам HIM, најбољи се поготово текстовите им се совршени, а и ептен добро звучат.
Baby join me in death :music3:

--- надополнето ---

Ја ги слушам ХИМ со години,немаат извадено нешто ново и добро веќе подолго време ама тоа старите хитови си ги верглам редовно.
И не ,не ги слушам само ради ВАЛО,иако е страшно харизматична личност каква и што треба да биде еден лидер на бенд.
како ма немаат извадено ништо ново, повели преслушај го новиот албум http://www.myspace.com/heartagram/music/albums/screamworks-love-in-theory-and-practice-14944124

Kajgana Shop

На врв Bottom