HIM

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.508
Поени од реакции
8.200
аман нешто не ми е јасно,зошто металците (сите) го мразат ХИМ,беројатно му завидуваат.....Хим беше добар, добар е и ке биде најдобар........
зашто да им завидуваме??? затоа што се најтапа бенд у свет??? хахха

D

Daftie

Гостин
Да, Хим е добар, и таа Вале е многу јака цура, само деколте и фали.

P.S: Here is an advice: kill yourself! (copyright John Petrucci)

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
Да, Хим е добар, и таа Вале е многу јака цура, само деколте и фали.

P.S: Here is an advice: kill yourself! (copyright John Petrucci)

you too...! извини ако го гледа модераторот ве молам малку ред и почитувања од другите...

Х

Ханзо

Гостин
Тапа хумор. :)
Сандар и HallowHim (Свети Хим wtf !?), во ред е да се палите на Виле, ве разбираме, ама тресење зелени (не зеленки) за тоа дека хим свират дум метал не чини. Слушнете и нешто друго освен хим, и не само дум, зашто после па ќе викате дека свират блек. :)

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
Тапа хумор. :)
Сандар и HallowHim (Свети Хим wtf !?), во ред е да се палите на Виле, ве разбираме, ама тресење зелени (не зеленки) за тоа дека хим свират дум метал не чини. Слушнете и нешто друго освен хим, и не само дум, зашто после па ќе викате дека свират блек. :)

не се палиме на виле.....го слушаме виле...ти бе човек што слушаш најмногу? мислам кој ти е идол?

Х

Ханзо

Гостин
не се палиме на виле.....го слушаме виле...ти бе човек што слушаш најмногу? мислам кој ти е идол?
Овие двете поврзани беа?
Најмногу слушам метал (секаков) и класика. Што има врска музиката со идолите? Може да ми се допаѓа нечија музика ама да не сонувам да бидам како некоја истрескана металчуга, што по се` изгледа вие го правите со „сакам да сум Виле“ глупостите. На второто прашање: немам идоли.

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
Овие двете поврзани беа?
Најмногу слушам метал (секаков) и класика. Што има врска музиката со идолите? Може да ми се допаѓа нечија музика ама да не сонувам да бидам како некоја истрескана металчуга, што по се` изгледа вие го правите со „сакам да сум Виле“ глупостите. На второто прашање: немам идоли.

ја не сакам да сум виле, многу грешиш, јас ги сакам неговите песни....тоа е на пример ти да ги слушаш металика и некој да ти каже дека ти сакаш да бидеш џејмс.....и има врска музиката со идолите бидејќи ако слушаш музика секако дека ке имаш идол или некој што ти се допаѓа најмногу....

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Уште една копија на членот KoRn!! :)
Кај и да е, ќе ја заклучат темава.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.246

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Да да, HIM рулз. Виле има златно дилдо добиено како награда за квалитетната музика :pos:

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
Да да, HIM рулз. Виле има златно дилдо добиено како награда за квалитетната музика :pos:

ај кажи ми ти кој има најдобар глас од него.?
за мене тој е најдобар од сите...

Kajgana Shop

На врв Bottom