Слушам Хим, понекогаш добри се, тие што мислат поинаку мрш :baeh:
Haris Dzinovic.ај кажи ми ти кој има најдобар глас од него.?
Aма ЗА ТЕБЕ! За мене има миљарда други пеачи кој што имаатподобар глас, а некои ради техника на пеење ми сесвиѓаат поише од Виле. (зборам ради грол во дет метал и слично)ај кажи ми ти кој има најдобар глас од него.?
за мене тој е најдобар од сите...
Haris Dzinovic.
Википедија лаже ко циган!
Да,ама тоа важи за сите оние кои мислат дека слушаат рок или метал .За разлика од нив,има и баш фанови кои го сакаат целиот бенд (ко јас на пример)Problemot e shto ne gi sakaat HIM,tuku Ville Valo!
Па Виле е дел од бендот ама може и така ко што викаш Впрочем,ист е случајот и со мене-јас ги сакам нивните песни а убавината на Виле ми е во втор план (но не е на одмет)а не може да се сака и бендот и Виле? мене ми се свиѓаат нивните песни, изгледот на Виле ми е у втор план.
у никој случај. али факт е дека има некои кои само на виле обраќаат внимание.Па Виле е дел од бендот ама може и така ко што викаш Впрочем,ист е случајот и со мене-јас ги сакам нивните песни а убавината на Виле ми е во втор план (но не е на одмет)
Па да,ама најчесто тие таквите не ни ги знаат повеќето песни на ХИМ и се некои тешки фејкери.у никој случај. али факт е дека има некои кои само на виле обраќаат внимание.
ftopic: и ти Демикелис а?:smir:
како ма немаат извадено ништо ново, повели преслушај го новиот албум http://www.myspace.com/heartagram/music/albums/screamworks-love-in-theory-and-practice-14944124Ја ги слушам ХИМ со години,немаат извадено нешто ново и добро веќе подолго време ама тоа старите хитови си ги верглам редовно.
И не ,не ги слушам само ради ВАЛО,иако е страшно харизматична личност каква и што треба да биде еден лидер на бенд.