- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 8
Убаво е што сте вакви оптимисти,но ќе ве видам после што ќе прајте.
Ајде поздрав се најубаво.
Џабе, нема форумот да работиДа спомнам дека ќе го носам аватарот од Невил и Сколс цела недела после славјето :smir:
ВЕТУВАМ!
После тоа уште повеќе ќе го сакаме Јунајтед, повеќе од кога било ма што и да се случи!Убаво е што сте вакви оптимисти,но ќе ве видам после што ќе прајте.
Уживај ти знам да бројам една недела од кога ќе работи, само да ја прокнижиме ние титулата :smir:Џабе, нема форумот да работи
90% од нас знаеме дека титулата е скоро невозможно да се освои но има 1% надеж и додека има наше право е да се надеваме:smir:Многу нормално,коментар на место.
Ја да сум на ваше место и не би се надевал толку,но фудбал е па затоа ќе видиме кај 7 часот што како ќе биде.
Епа не си на наше место, среќа твоја годинава. Ама ние не застануваме тука, во вакви моменти не праќаме фудбалери на клада :smir:Многу нормално,коментар на место.
Ја да сум на ваше место и не би се надевал толку,но фудбал е па затоа ќе видиме кај 7 часот што како ќе биде.
Хахаха абе Руни. :pos2::pos2:"To score so many this time was fantastic - but it’s still not my best season. I once scored 76 in a season when I was 11." - Wazza
:tv:
Ти бе нели ќе шеташе пред собрание :tv:Ajде момци,дојде денот... Денес очекувам победа пред се,без разлика на резултатот од Стемфорд. Очекувам момците да дадат се од себе и да им пукнеме една петарда за крај. За мечот во Лондон,се надевам дека Виган ќе направи нешто. Заебан тим се,може да им направат проблеми на Челзи. Денеска не ни останува ништо друго,освен да ВЕРУВАМЕ!
Believe!!
се читаме на четот на блогот. :helou:
Edit: А јас ќе носам цел месец аватар од Виган,ако ја освоиме денес титулата!
Ништо од тоа братТи бе нели ќе шеташе пред собрание :tv: