Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Убаво е што сте вакви оптимисти,но ќе ве видам после што ќе прајте.
Ајде поздрав се најубаво.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Убаво е што сте вакви оптимисти,но ќе ве видам после што ќе прајте.
Ајде поздрав се најубаво.
После тоа уште повеќе ќе го сакаме Јунајтед, повеќе од кога било ма што и да се случи!

MAN UNITED TILL I DIE!

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Многу нормално,коментар на место.
Ја да сум на ваше место и не би се надевал толку,но фудбал е па затоа ќе видиме кај 7 часот што како ќе биде.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ја да сум на ваше место и не би се надевал толку,но фудбал е па затоа ќе видиме кај 7 часот што како ќе биде.
90% од нас знаеме дека титулата е скоро невозможно да се освои но има 1% надеж и додека има наше право е да се надеваме:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Ajде момци,дојде денот... Денес очекувам победа пред се,без разлика на резултатот од Стемфорд. Очекувам момците да дадат се од себе и да им пукнеме една петарда за крај. За мечот во Лондон,се надевам дека Виган ќе направи нешто. Заебан тим се,може да им направат проблеми на Челзи. Денеска не ни останува ништо друго,освен да ВЕРУВАМЕ!

Believe!!

се читаме на четот на блогот. :helou:

Edit: А јас ќе носам цел месец аватар од Виган,ако ја освоиме денес титулата! :):):)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"To score so many this time was fantastic - but it’s still not my best season. I once scored 76 in a season when I was 11." - Wazza

:tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа не си на наше место, среќа твоја годинава. Ама ние не застануваме тука, во вакви моменти не праќаме фудбалери на клада :smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
"To score so many this time was fantastic - but it’s still not my best season. I once scored 76 in a season when I was 11." - Wazza

:tv:
Хахаха абе Руни. :pos2::pos2:
Туку, не очекувам чудо од Виган после, ама сигурен сум дека од Ливерпул повеќе отпор ќе дадат. Ама ако изненадат... :vozbud:

Ajде момци,дојде денот... Денес очекувам победа пред се,без разлика на резултатот од Стемфорд. Очекувам момците да дадат се од себе и да им пукнеме една петарда за крај. За мечот во Лондон,се надевам дека Виган ќе направи нешто. Заебан тим се,може да им направат проблеми на Челзи. Денеска не ни останува ништо друго,освен да ВЕРУВАМЕ!

Believe!!

се читаме на четот на блогот. :helou:

Edit: А јас ќе носам цел месец аватар од Виган,ако ја освоиме денес титулата! :):):)
Ти бе нели ќе шеташе пред собрание :tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Ти бе нели ќе шеташе пред собрание :tv:
Ништо од тоа брат :(:(

Сепак,тоа е тоа. Јас сум задоволен од нашиот тим и оваа сезона. Благодарен сум им за сите среќни моменти и им посакувам многу повеќе среќа догодина. Да не пишувам многу,ќе го копирам само мојот статус од фејсбук кој ќе каже се што чувствувам во моментов -> Manchester United ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (♥)

Сеа едино ми е жал што за следниот меч на Јунајтед,треба да чекаме цели 3 месеци :(

П.С. Пред крајот на првиот дел навивачите пееја ВИВА РОНАЛДО :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Што е со Руни, читам на goal.com дека се работи за некаква повреда? Нема среќа значи, само повреди го следат :(

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Руни ја има обновено повредата на препоните.. ама Ферги рекол дека ништо не е сериозно ике бил спремен за Светско.

Сега да кажам и нешо во врска со сезонова.. Ја сум задоволен се на се.. Со сите несреќи што не следае па тоа што останавме да се бориме за титулата се до последното коло.. тоа за мене е премија.. Сеа ке чекаме другата сезона и малце појачан тип со некој звучни засилувања.. Glory Glory!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United forever!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Toa e тоа, не успеавме годинава да стигнеме први на целта, да не набројувам зошто, ама по ваква сезона убеден сум дека ќе се вратиме поголеми од било кога. Long Live United !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom