Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Само ќе ги потврдам постовите на членовите пред мене дека и покрај овој “неуспех“ Манчестер и натаму останува бр. 1 клуб во англискиот фудбал бидејќи оваа сезона Ливерпул не беше ни блиску да освои 19-та титула. Ние секогаш ќе бидеме за и со клубот дури и кога не освои ништо (Карлинг Куп:smir:). Ова само ќе го приунди Ферги и играчите идната сезона да бидат уште подобри и да се вратат онаму каде што има е местото. За ден-два очекувајте мој мега-пост со моето видување за сезоната што измина...:salut:

B

BooBojan

Гостин
Колку и да кукакме ова беше добра сезона штета што не успеавме да бидеме нешто поуспешни барем Руни да ја освоеше наградата најдобар стрелец во Англија но сепак и второ место е успех.
За следната сезона очекувам во тимот да дојде Давид Силва и да ја осбвоиме Премиер лигата и да играме барем во полу-финалето од лигата на шампионите исто така очекувам Руни да биде прогласен за најдобар светски фудбалер за наредната сезона очекувам дека ке го урне рекордот на Роналдо од 42 гола во 1 сезона.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Вака...не сум голем љубител на фудбалот но сепак како клуб ми е омилен Манчестер Јунајтед.

Судиите во неколку наврати ја играа главната улога за губењето на титулата но сепак и Јунајтед требаше да ги искористи киксовите на Челзи.
Но што е тука е.Да се надеваме дека следната сезона ке бидеме поуспешни од оваа и дека ке дојдат нови имиња во клубот зошто е време да се засилиме со некој екстра играч кој ке му дојде како подршка на бројот 1 оваа сезона во клубот,а на Димитар Бербатов да се покаже излезната врата зошто веке сите шанси ги искористи.

Тоа е Гаволи,нареден пат повеке срека.

:salut:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Заврши сезоната за Манчестер ,сега се надеваме и ние како и Руни дека барем 2 звучни имиња ќе имаме во составот на Манчестер Јунајтед за наредната сезона

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
За мене сезонава е срање, тешите се како сакате, уште си стојам на мислењето за засилувања...
Ма да за една недела успеавме све да сјебеме, тоа е. Не требаше да кикснеме со Барнли, не требаше ова, не требаше она, ама џабе.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Did he disappoint us or let us down? Should he be feeling guilty or let his teammates frown?
'Cause we saw the end, before he'd begun, Yes we saw SAF was blinded and the Hotspurs’ had won.
So he took what's ours by eternal right. Took our souls out into the night.
It's all now over but he won't stop there, We were at the Trafford for him if he’d only care.
You touched our heart you touched our soul. You changed our lives by missing goals.
And love is blind and that we knew when, SAF’s heart was blinded by you.
I've sweared at you and sweared so bad. You miss the sitters, can’t score with head.
We know you well, and why the hell, You can’t play like Rooney.

Chorus (2x) Goodbye Berbatov. Goodbye our pain.
You have been so plain.You have been so lame for me.

I am a dreamer and when I wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me, Remember Reds and all we used to be.
I've seen you try, I've seen you smile. I've watched you missing, fans go wild.
We'd be lucky if you try and do your utmost for us.
I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now it’s time,
And I loved you, I swear that's true. But I want our team without you.

You have been so plain. You have been so lame for me.

And I still have my head in pain. In pain and I cannot fall asleep.
And I won’t forget the Ewood park, Where we were kneeling at your feet.

You have been so plain. You have been so lame for me.

You’re so hollow, Berba, you are so hollow. You’re so, you’re so, you’re so hollow.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
То е то, дечки. Реално гледано со овој тим што го имаме и со повредите кои не следеа цела сезона, ова е максимумот. Како прво продадовме 2 од 3цата најдобри играчи, Роналдо и Тевез, а нивни замени не беа донесени. Како второ цела сезона играта се базира само на Руни, Руни и Руни, нема друг. Како трето еден месец игравме без цела одбрана, Керик и Флечер, па дури еден натпревар и Гигс играше во одбраната. Исто може да се каже беше и пресудна повредата на Руни во најважната недела од сезона, но сепак ова беше максимумот.

Наредна сезона Челзи сигурно ќе се зајакне, а и Арсенал ако им остане Фабрегас сигурно ќе земат 2-3 засилувања. Така да доколку Ферги сака да ја врати титулата на Олд Трафорд, летово мора да го одврзе ќесето . . .

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Уште ка го видех посто на гребатор, знаеех оти е нешто за Бербатов. Как може само против него да говореш? Си мислеш цела фамилија ти е убијал или прв пат игра фудбал... имај разбиране за фудбалер, или имај барем почит за Ферги, оти он е тој шо е дадел 30м за него, и он е тој шо (мош) ќе ги задрже!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
интересен прекар имал руни-wazza
ако мо=и некој да ми го пообјасни ова?

Статус
Затворена за нови мислења.