Гижо
че о надрва
- Член од
- 13 март 2005
- Мислења
- 9.074
- Поени од реакции
- 142
онтопик: Ја сум машко ама не ми сметаат.Е еве јас не сум машко де.. па не ги сакам :smir:
офтопик: Цело време мислев си машко ))))
онтопик: Ја сум машко ама не ми сметаат.Е еве јас не сум машко де.. па не ги сакам :smir:
Aбе детето си се изјасни убаво и си кажа негово мислење шо одма скренуеш....нема ништо против,а и да има шо ќе направиш ќе доеш и ќе го тепаш...Шо говораш глупости бе ти нормален ли си ццц болна работа педер бил Го ту де хоспитал.... Машко сум и ги слушам закон се имаш нешто против.
Па 100 пати се боље од Avenged SevenfoldНе ги сакам.. не ги слушам ама ич.. Оној Виле ми е мноооооооооогу антипатичен.. па тоа гласот кога ќе му го слушнам :nesvest: Не знам, не знам како можете да ги слушате..не знам Мое мислење е ова.. Ај донт лајк дем
sleepwalking past hopeКо на пример.......?
Тии доста со коментари.. аманПа 100 пати се боље од Avenged Sevenfold
ХИМ не се лоши , вие си имате некој проблем што ги мразите ..
E stvarno nema vrska. Se e do prasanje na vkus ..i cel forum da bese protiv Him , toa ne pokazuva deka ne vredat ..vrednosta ne se gleda po toa kolku lugje ja slushaat nivnata muzika i kolku se protiv.Тии доста со коментари.. аман
И не гледам никаков проблем овде, не сме само 2 што не ги сакаме.. повеќе сме.. што докажува дека не вредат..ајт
Мислеше буквално само на спомнување, ок тогаш :helou:sleepwalking past hope
Не се група бенд се и не глобализирај таму кај шо не може....eve sega za him mozam da kazam deka se grupa koja sto cel svet ja mrazi od str.na maskiot pol a inaku site devojki niv gi slusaat bidejki se zaljubeni vo maskiot vokal (ville vallo) koj e peder umren
Иначе се спомннува името Луцифер у последниот стих, али во текстот нема ништо сатанистичко, ко и во сите останати текстови од нив.....
me mrzi da baram sea inace ke najdam
Сигурен си ? Ти викам однеси ја тастатурата да ти ја поправат, погрешни букви ти пишуваОк Душице .. ке ти кажам нешто .. од дно на моево срце ...
AVENGED SEVENFOLD Е НАЈВОШЛИВ БЕНД НА ПЛАНЕТАВА !
Сигурен си ? Ти викам однеси ја тастатурата да ти ја поправат, погрешни букви ти пишува
Еве јас ќе те поправам
DIMMU BORGIR Е НАЈВОШЛИВИОТ БЕНД НА ПЛАНЕТАВА !
Инаку `Ескејп` да знаеш дека има врска.. Ама ок, ја кажав дека не ги сакам.. си дадов мислење.. и тоа е тоа..
Не ќе биде лошо сама да си се послушаш, имате пп разберете си се, темава е за HIMТии доста со коментари.. аман
И не гледам никаков проблем овде, не сме само 2 што не ги сакаме.. повеќе сме.. што докажува дека не вредат..ајт
Убаво кажано :helou:E stvarno nema vrska. Se e do prasanje na vkus ..i cel forum da bese protiv Him , toa ne pokazuva deka ne vredat...vrednosta ne se gleda po toa kolku lugje ja slushaat nivnata muzika i kolku se protiv.
Ќе бидеш љубезна да ни објасниш зошто има врска :smir:Инаку `Ескејп` да знаеш дека има врска.. Ама ок, ја кажав дека не ги сакам.. си дадов мислење.. и тоа е тоа..