HIM

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
HIM ги мрзим мноооооооогууууууууу,поготово тој Виле Валото не можам да го поденсам,глуп,ми се гади од него.Песните според мене им се мнооооооогу како да кажам...меки :pos: ,а жанрот на музиката Love Metal тоа постои или Виле Вало забегал у некој трип дур цртал?

Ама ипак тоа е само мое мислење, не ме тепајте:smir:

U

UnholY

Гостин
HIM ги мрзим мноооооооогууууууууу,поготово тој Виле Валото не можам да го поденсам,глуп,ми се гади од него.Песните според мене им се мнооооооогу како да кажам...меки :pos: ,а жанрот на музиката Love Metal тоа постои или Виле Вало забегал у некој трип дур цртал?

Ама ипак тоа е само мое мислење, не ме тепајте:smir:
Па да ти кажам ја се согласувам со твоево мислење во целост...:smir:

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Што толку лошшо ви прави да ја мразете групата па и него па пеат убави песни ццц. Да не е убил некој од твојата фамилија што го мразиш толку :D :pos2:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Ете, ете.. гледате ? :pos: Ајде уште некој нека се јавиии .. !!! :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Абе еве кој се фанови на Хим и ако сакат да дојде у Македонија нека одат на нивната страна да пуштат е-маил. BTW еве го нивниот site www.heartagram.com :smir:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Не ги сакам.. не ги слушам ама ич.. Оној Виле ми е мноооооооооогу антипатичен.. па тоа гласот кога ќе му го слушнам :nesvest: Не знам, не знам како можете да ги слушате..не знам :) Мое мислење е ова.. Ај донт лајк дем :toe:
цццц...ова од тебе сварно не го очекував...ќе праемо ја и ти моабет, хехе :)

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Ок, ја си кажав мислење, вие си кажавте мислење..шо ми се буните тогаш .. ајт .. слушајте си ги :pos:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Еве официјално Scream ПОСЛЕДНА СИ, ЗАВРШИ! Сега можеш да прекинеш :smir:

Назад на темата

Ville го опишува последниот албум ко патување во неговиот личен пекол, а и бројот на песните не бил сосем случаен (џабе ги пцуев и викав дека се стипси и мрзи :pos: пу беее...) "The idea to have nine songs was based on Dante's Inferno, cause hell has nine layers, so it's likе going deeper down into hell and then coming back" Valo says.

Kajgana Shop

На врв Bottom