Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Честитки, Сколс и Видиќ играчи на натпреварот...ама до кога ќе го форсира Гигс бе, за кур не го бива...еден пас не додаде ко што треба.

Glory !!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сколсиии! :pipi:

Му направивме услуга на Тотенхем, сега уште тие да ни направат нам. :smir:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
едно прашање , само јас ли сум приметил дека кога манчестер играат во црни шорцеви играат многу послабо или има уште некој што го приметил тој детаљ?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
едно прашање , само јас ли сум приметил дека кога манчестер играат во црни шорцеви играат многу послабо или има уште некој што го приметил тој детаљ?
Јас.
Имам пишано неколку пати за тоа во старите теми :icon_lol:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ти шо бате си ! :)

Како ја напре работава ,ко синкир со барса да играме :) :) :) не се секирај толку :)

Кој к** фактор се Сити во Англиската премиерлига, дали некогаш биле????

ЈАс мислам дека се освем убедлива победа ,во ситуација кога се бориме за шампионската титула....е срамен разултат!

Резултатите од минатото воопшто нетреба да ти бидат репер за тоа што денеска не очекува, можеби Сити не победувале на средина од сезона или во некои не толку битни натпревари....но СЕКОГАШ , С Е К О Г А Ш , кога натрпеварот бил одлучувачки, кога победата била потребна , сме победувале лесно и убедливо!

Fuck them.....WE ARE UNITED !!!!!! AND MANCHESTER IS RED !

Можда глупо ми е да се цитирам самиот себеси...ама сакам само да си го потврдам коментаров пред натпреварот....

Резултатски оваа победа не ја отсликува доминацијата на Јунајтед изразена со бројните шанси (од крајот ќе почнам, Бербатов со глава, Гигс сам пред голман, Гигс со лева од 2 метра , Руни слободен шут , опасните шутеви на Флечер....) наспроти Едната шана на бери, и таа грешката на вдс...... ТРЕБАШЕ ДА ГИ РУШИМЕ ,НО СЕ ИЗВАДОА НЕКАКО САМО СО 1-0 ...доста е....

НА ГОЛОВ ИЗЛЕГОВ ...И ВРТЕВ КРУГОВИ ОКОЛУ КУЌА....ПА АКО СЛУШНАВТЕ ВИКОТНИЦИ .....не се секирајте ОД МЕНЕ БЕА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поздрав до сите....

“сити“ уште 100 години нема да му биде конкурент на ЈУНЈАТЕД !!!!

We love United We Do, We Love United we do, We love United We Do.....OHHH UNITED WE LOVE YOU !! !!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Ова е знакот момци! Уште ако Челзи не тепа после мислам дека се повеќе ќе биде притисокот над Челзи и дека после има реални шанси да киксне со Ливерпул али за тоа по тоа. Сега да уживаме во победата слатка како мафиниве со јабола што ги јадам моментално. :vozbud: Какво викање имаше дома оооооооооооооооооооо како луди со татко ми двајцата. Браво за Сколс тој најмногу заслужува од “тројцата мудреци“ да му се продолжи договорот реално сезонава е подобар од Гигс. А Бербатов се виде пак ко желка одвај да се одело за разлика од Нани кој одма се растрча и правеше шанси и се.

П.С. Вечер сите светци напомош за Тотенхем! Дека им треба за 4-то место не за друго :pos2:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Нека пукнат " Граѓаните " во Манчестер !! :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Шити го НАШИТИВМЕ маме му разгибавме ! Тртењееее ! Ајде Тотенхем победа и да ми се наполни душава за денес !:back:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
До кога бе со старциве бе до кога? :tapp: Па уште и ќе останеле в година :tapp: Тоа е знак дека штедат на пари за нови играчи затоа ќе се мачиме да ги гледаме и в година. Секој посериозен тим уште пред 1-2 години би раскрстил со нив и би донел нови млади играчи или пак ќе ги чува за златни резерви, а не вака на дерби да ги игра тројцата.
:pos2:
Се додека ве вадат на искуство се дотогаш.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Незнам оти, ама само против Сити давате голој во 98ма мин. :pos:

Сепак I'm glad, сеа првенствово е поинтересно, не дека не беше. :)

Честито победа :smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Трилер натпревар. Требаше порано да искористиме некоја од многуте шанси, ама и вака е добро. Евра, Видиќ и Сколси имаа ѕверски натпревар. Додавањето на Евра кон Сколс беше одлично и овој одлично изигра со глава. Нема послатка победа од оваа со гол против Сити (Blue scum) на нивен терен со гол во 93-та минута. Докажа зошто треба уште една година да го носи дресот на Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom