Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Се повреди Руни ... Сега Македа, сега мајсторе :back:Ако има некој што потполно верува у млади фудбалери, тоа сум јас :) Има капицитет, има се.Докажи сега мајсторе ! :back:

п.с Win, lose or tie... UNITED will never die!!! ♥ ♥ ♥ ♥ One Love, One UNITED!!!
А што е со Македа сезонава, имаше некоја повреда или чисто онака не добива шанса? Нели лани се прослави инстантно, па затоа ме чуди што го немам видено годинава.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
А што е со Македа сезонава, имаше некоја повреда или чисто онака не добива шанса? Нели лани се прослави инстантно, па затоа ме чуди што го немам видено годинава.
Цела сезона се мачи со повреди, само 6 меча беше на располагање на првиот тим, но со Болтон се врати и сега е фит ..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Само што се враќам од Минхен, премногу ми се спие и премногу измешани чувства за да ви го опишам чувството од Алијанц Арена, да не беше поразот се ќе беше совршено, ама вака може цела сезона да отиде у курац, имавме чист пласман понатаму што се вели, а усравме. Ај поразот, ама повредата на Руни? Кога видов како го напушта теренот ми се слоши. Од наредните два меча зависи целата сезона во ПЛ и ЛШ, ајде времето ќе покаже.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Само што се враќам од Минхен, премногу ми се спие и премногу измешани чувства за да ви го опишам чувството од Алијанц Арена, да не беше поразот се ќе беше совршено, ама вака може цела сезона да отиде у курац, имавме чист пласман понатаму што се вели, а усравме. Ај поразот, ама повредата на Руни? Кога видов како го напушта теренот ми се слоши. Од наредните два меча зависи целата сезона во ПЛ и ЛШ, ајде времето ќе покаже.

Дај бе клипчиња од атмосфера или бар слики мме сум бил 3-4 пати во Минхен ама не сум успеал ни да припарам до билет за натпревар :nesum:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Руни во аут до крајот на сезоната! :nesum::nesvest::tapp:

Ај у пичку матер!! Значи ова не е можно,ради едно лошо нагазување на ногата ни се еба цела сезона.. Курац сеа,ќе мораме со Македа и Бербатов секој мечда играме..Трагично,навистина..После ова мислам дека скоро немаме шанси за ПЛ,за ЛШ да не зборувам..:tapp:

*И ве молам не ме цитирајте,ако сакате нешто да кажете,пишете без цитат,пошто ќе ми стигат многу пораки и нема да можам на мира да читам по другите теми..

Тоа е тоа дечки,ваљда ќе успееме некаке..
Ќе јадеш ќотек за оваа,од памет ме извади :) :wink:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.154
Ќе јадеш ќотек за оваа,од памет ме извади :) :wink:
Хахахахахаха.....Не сте нормални бе:pos2:Се пуштам прееска пред да идам у школо од кај другарми и не го ни отворив линкот бев у брзање само прочитав и се изнервирав и на цело школо раскажав на цело школо дека Руни нема да игра!И сеа коа отворив се изнасмеав ни на крај памет не ми текна на тоа:vozbud:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Не се знае уште ништо официално колку што успеав да расберам на официалната стрна Фергусон ќе каже на пресконференцијата за натпреварот против Челзи и тогаш ќе каже што е со Руни

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
И тогаш ќе рече : пазате се копилиња во сабота руни ќе ве напуни!!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Официјално известување е дека Руни нема скрешница туку само мала повреда на лигаментот.Сер Алекс ништо друго не открива до утрешниот прес и уште не се знае колку ќе биде аут.

“We’re pleased to report that Wayne has not suffered a fracture. The scan revealed only minor ligament damage.”

Мое мислење - 2 до 3 недели во аут, и мислам дека би бил фит за со Сити на 17ти Април и 2те полуфиналиња, ако поминеме ofc.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Официјално известување е дека Руни нема скрешница туку само мала повреда на лигаментот.Сер Алекс ништо друго не открива до утрешниот прес и уште не се знае колку ќе биде аут.

“We’re pleased to report that Wayne has not suffered a fracture. The scan revealed only minor ligament damage.”

Мое мислење - 2 до 3 недели во аут, и мислам дека би бил фит за со Сити на 17ти Април и 2те полуфиналиња, ако поминеме ofc.
Добро е што нема скршеница сепак не е толку трагична веста, што побрзо врати ни се Wayne we love u :(
:manfan:

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Бербатов и Нани ке кле.. Челси и Баерн :vozbud:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

Утре, утре, утре...:tapp:
Дај нека кажат веќе еднаш колку е сериозно и готово. Или можеби САФ ги дупи Челзи/Баерн, да не можат тактика да склопат? Он си знае...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom