Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.498
Да не има нешто за ќе Филе во емисија?
Не барај во овој фан клуб за кај Филе во емисија. :smir:
Да не има нешто за ќе Филе во емисија?
Абе Смајлинг ( мислам така беше ) како игра за Фулам, го прати некој ?:back:
Може така у Фулам да се понаша, али од лето нека се пази :back:НЕ дека нешто посебно го пратам, али неодамна читав една анализа според која формата на Смајлинг му опаднала откако била објавена веста за негов трансфер во Јунајтед!
Демек дечково изигравал фраер и не се залагал 100% на тренинзите и на натпреварите за клубот!
Тоа секако не е одраз на неговите квалитети ,но е интересен факт за неговиот карактер!
И јас истото го имам читано по нетов, ама уживајте ќе го средит Фергусон. Такви ко него многу имет поминато кај САФ.НЕ дека нешто посебно го пратам, али неодамна читав една анализа според која формата на Смајлинг му опаднала откако била објавена веста за негов трансфер во Јунајтед!
Демек дечково изигравал фраер и не се залагал 100% на тренинзите и на натпреварите за клубот!
Тоа секако не е одраз на неговите квалитети ,но е интересен факт за неговиот карактер!
хмм според политиката до сега на клубот неверуам дека се кешира пари за постар играч од 25 годиниЛуге ако има некој од вас овде некои врски со Сер Алекс Фергусон:pos2: нека му каже да не се глупира со донесување на Виља во тимот туку да си ги купи Мата и Силва.Затоа што Виља е 28 години и има уште најмногу 4 сезони врвен фудбал а и го имаме Руни.Силва и Мата се помлади од Виља и мислам дека ке се снајдат одлично во Манчестер.И кажете му наследник на Ван Дер Сар нека биде Горка Иразос од Атлетик Билбао според мене најдобриот светски голман во моментов човекот едноставно е ѕвер топка не може да замине покрај него а не да влезе во голот.
Бербатов беше 28 години и за него се дадоа 30.75 мил фунти така да оваа политика на тимот не важи векехмм според политиката до сега на клубот неверуам дека се кешира пари за постар играч од 25 години
така да шо знам некако не остварливо ми стои ова со ВИља
Koj гледаше преглед на колото,знае како Смајлинг беше шинат од ТевезАбе Смајлинг ( мислам така беше ) како игра за Фулам, го прати некој ?:back: