Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.477
Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења
Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења
Не бе па и ти, знаеш дека јас не сум таков, такви у фан клуб Интер Иначе, само те знам ко човек што има подруг вкус за филмови од другите, затоа и тоа го пишав, не се нервирајШто ви е бе луѓе? Мора на сите да им се допадне филмот? Мора сите едно да мислат? Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене? Аман веќе, ако на некој нешто не му се допадне и одма инает тера, не сте деца повеке, или можеби сте па лажете за годините.
Па раскажи го и тоа кога стигна до тука...Halloween 1978
Ми се допадна бидејќи убиецот е од крв и месо, значи овде нема зомби и слични срања.
Го гледав оддамна (кога имав 6-7 години) мислам содржината му е следна:
Се работи за реално шоу, група од млади луѓе влегуваат во една морничава куќа која се претпоставува дека е куќа на еден сериски убиец.
Внатре наоѓаат ножеви секири и слични работи кои му служеле како оружја на убиецот и нормално се зезаат со нив.
Карактеристично за убиецот е што има една маска (како на сликата) и еден од членовите ќе ја носи маската да ги плаши другите, одеднаш ќе се појават двајца со истата маска и нормално едниот ќе настрада. Серискиот убиец се враќа во својата куќа...
Финишот догледајте го сами
Тоа е и проблемот бе друже не се сеќавамПа раскажи го и тоа кога стигна до тука...
на крајот, црнецот шо го организира шоуто, и девојката ( не ми текнува на името ) го убиваат по Мајки ..а уствари,он е уште жив .. HALLOWEEN 2 - е подобар ..Тоа е и проблемот бе друже не се сеќавам
+100000000.Cloverfield е закон во секој случај, филмот е најдобар од неговата клапа на филмови со трчајуќи камери , филм со епско чудовиште во кој чудовиштето не се гледа...
После Battle: L.A, се запрашавте дали ќе оди полошо од очекуваното.Skyline (2010)
Научна фантастика за напад на вонземјани (Independence Day или Battle Los Angeles) но во сосема друг стил.
Според мене филмот е премногу потценет а критиките се од тотално одбивање до многу добри. Јас се придружувам на првите, одличен филм.
Целото дејство на филмот се одвива прво во еден стан а потоа во една зграда, тоа е тоа, но напнатоста е феноменална и не памтам кога последен пат сум скокнал од столче гледајќи филм .
Мене ме фасцинираше реалноста и самата бруталност на вонземјаните како и целата беспомошност на самата ситуација. Очекував да биде само уште еден клон на веќе сличните но многу се излажав.
Одличен филм и моја топла препорака за сите љубители на филмови со слична тематика.
Крајот е доста впечатлив и остава можност за втор дел.
За филмови мислев, серии уште се наоѓаат, ма да се што фатив укинаа, не знам до толку ли сум малер или имам лош вкус... Прво начекав одличен (по мене) сит-ком, The Class, го укинаа по една сезона, уште има народ што плаче по интернетов за серијата. После почнав со Persons Unknown, и тоа отиде јабана одма. Од FF сам се откажав, V ја укинаа, The Event ја укинуваат... Дојде време на строга комерцијализација, ножот ги сече одма, не им даваат ни екстра 5-6 епизоди колку да ја завршат приказната... Ама за серии уште се гледа, па и кога не се топ квалитет, пак е добро...Psyside напиша:не е баш пп али ај
Веќе ти ги имам предложено, но изгледа немаш доволно време да се фрлиш на гледање на серии.
Ако имаш ги знаеш моите фаворити, од минатото Six Feet Under (мислам дека многу ќе ти се допадне) а од она што е актуелно сега.. Breaking Bad