Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Де бре луѓе не до толку заладен Ајронмен не претерувајте и вие сега.

Се надевам сега им се разјасни на некои хејтери, зашто Iosono е модератор на филм подфорумот, пријатно!
Мене уште не ми е јасно као може он да биде :pos:

Него, добра дискусија сте започнале, ќе ве читнам покасно, Крејзи пак против сите :)

Работава кажете било кој филм за да идам контра.
Абе нема филм ко Твајлајт, топ е филмот, или па не? А ?

Готово.

Ако може некој да ме упати, кај беше таа опцијата за додавање во игнор листа?
http://forum.kajgana.com/profile.php?do=ignorelist

Мене уште не ми е јасно као може он да биде :pos:

Него, добра дискусија сте започнале, ќе ве читнам покасно, Крејзи пак против сите :)

Работава кажете било кој филм за да идам контра.
Абе нема филм ко Твајлајт, топ е филмот, или па не? А ?

Што ви е бе луѓе? Мора на сите да им се допадне филмот? Мора сите едно да мислат? Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене? Аман веќе, ако на некој нешто не му се допадне и одма инает тера, не сте деца повеке, или можеби сте па лажете за годините.

Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене?

Оу тхат хуртс. Ај филл лајк Ајрон Мен...соу алоун...

Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења

Дечково се зеза нели?!:raz:

Аnnon, не му вадете реченици од контекст така бе. Па и смајлито избришано.
Oва иде because fuck you, that's why. :D

Ваљда стварно се сведува на вкус, како што сите што го рецензираа The next three days или HereAfter и ги оценија со 10ки, мене едвај ми беа за 6-ки.

Што ви е бе луѓе? Мора на сите да им се допадне филмот? Мора сите едно да мислат? Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене? Аман веќе, ако на некој нешто не му се допадне и одма инает тера, не сте деца повеке, или можеби сте па лажете за годините.
Не бе па и ти, знаеш дека јас не сум таков, такви у фан клуб Интер :) Иначе, само те знам ко човек што има подруг вкус за филмови од другите, затоа и тоа го пишав, не се нервирај :)

^убиецот у филмот ( Мајкл Маерс ) ја има убиено фамилијата своја, на тие твои години кога ти си го гледал ;D

Halloween 1978

Ми се допадна бидејќи убиецот е од крв и месо, значи овде нема зомби и слични срања.
Го гледав оддамна (кога имав 6-7 години) мислам содржината му е следна:
Се работи за реално шоу, група од млади луѓе влегуваат во една морничава куќа која се претпоставува дека е куќа на еден сериски убиец.
Внатре наоѓаат ножеви секири и слични работи кои му служеле како оружја на убиецот и нормално се зезаат со нив.
Карактеристично за убиецот е што има една маска (како на сликата) и еден од членовите ќе ја носи маската да ги плаши другите, одеднаш ќе се појават двајца со истата маска и нормално едниот ќе настрада. Серискиот убиец се враќа во својата куќа...
Финишот догледајте го сами

Па раскажи го и тоа кога стигна до тука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom