Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ај ај не се лути сега. Нема да биде интересно сите да се согласуваме. Прашај го ИоСоно добар дечко сум јас :)
Потврдено.

Чек бе, онака симплифицирано <3 не ти се допаѓа како сај фај или воопшто како филм?
Нему не му се допаѓа затоа што нам ни се допаѓа :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Чек бе, онака симплифицирано <3 не ти се допаѓа како сај фај или воопшто како филм? Дека мислам те пробив.
Си го чекал со денови како сај фај, класификацијата ти ебнала стварите. Да не ти кажам колку пати сум се извозил ради различни очекувања. И на кои филмови! Муабетот ти велам кај мене е, му седнав ненамерно еден ден и одличната приказна скоцкана со добри дијалози и те како знае да ме придобие. Баш се сеќавам на крајот ми помина низ ум Марла со My god, I haven't been fucked like that since grade school. :pos:

Како stand-alone филм е ебачки. Е сега што е сиромашен од страна на сај фај делот, за кого како. Тука ми спомнувај играње на вкус карта.
А најмногу те сфаќам дека кога ќе кажам Бетмен е добар филм, ми реплицираат дека умре Хит Леџер нели? Без тој публицитет филмот немало да биде исто добар и слично. Ако веќе збориме за последниот Бетмет. Еквивалетно е на не си го сфатил. :)

Ај ќе ти цртам.

Јас во 1999 кај што го гледам Матрикс и дркам на сцените кај што се тепаат. Јас во 2003/4, сфаќам онака туто комплето за врска со Матрикс, одам дркам на приказната.

Јас во 07 или 06, разбирам дека (за мене) браќата генијаци ке адаптират сценаријо, и тогаш знам дека нешто се шушкаше дека и ке го режираат. Ебам на тоа. Многу. :)

Јас во 08 после гледање на филмот... staring at the credits, reading them, and finding that more entertaining than watching this stupid flick. Можно е дека очекувањата ми беа скај хај да сум се разочарал, ама и не верувам баш, дека после тоа пак го гледав до пола, искрено пак глуп ми се гледаше, не како Блек Суан, ама глуп, онака како Фајт Клаб.

wait, what? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ја му викам да ја гледа GOT, нема со кој да се расправам... тој запнал, книгата ја читал, во книгата замокот бил голем,на ТВ му бил мал... оди после разбери се...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
LOST темата пред 1 година? Anyone? :pos:
Lost e masterpiece.

--- надополнето ---

Ја му викам да ја гледа GOT, нема со кој да се расправам... тој запнал, книгата ја читал, во книгата замокот бил голем,на ТВ му бил мал... оди после разбери се...
Мал бев ме тераа да читам глупости :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ајрон Мен како ништо од Вендета е 10 пати подобар филм.
Готово.

Ако може некој да ме упати, кај беше таа опцијата за додавање во игнор листа?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Де бре луѓе не до толку заладен Ајронмен не претерувајте и вие сега.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Се надевам сега им се разјасни на некои хејтери, зашто Iosono е модератор на филм подфорумот, пријатно!
Мене уште не ми е јасно као може он да биде :pos:

Него, добра дискусија сте започнале, ќе ве читнам покасно, Крејзи пак против сите :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Работава кажете било кој филм за да идам контра.
Абе нема филм ко Твајлајт, топ е филмот, или па не? А ?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Готово.

Ако може некој да ме упати, кај беше таа опцијата за додавање во игнор листа?
http://forum.kajgana.com/profile.php?do=ignorelist

Мене уште не ми е јасно као може он да биде :pos:

Него, добра дискусија сте започнале, ќе ве читнам покасно, Крејзи пак против сите :)
Работава кажете било кој филм за да идам контра.
Абе нема филм ко Твајлајт, топ е филмот, или па не? А ?
Што ви е бе луѓе? Мора на сите да им се допадне филмот? Мора сите едно да мислат? Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене? Аман веќе, ако на некој нешто не му се допадне и одма инает тера, не сте деца повеке, или можеби сте па лажете за годините.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења, ама ти бе Бене?
Оу тхат хуртс. Ај филл лајк Ајрон Мен...соу алоун...

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Ботови едни, ај баталете ја Рокенрола, она е женско, не се важат нејзините мислења
Дечково се зеза нели?!:raz:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.123
Аnnon, не му вадете реченици од контекст така бе. Па и смајлито избришано.
Oва иде because fuck you, that's why. :D

Ваљда стварно се сведува на вкус, како што сите што го рецензираа The next three days или HereAfter и ги оценија со 10ки, мене едвај ми беа за 6-ки.

Kajgana Shop

На врв Bottom