Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ништо од гледањето на Фајтеров пред доделувањево на Глобусите:nesvest:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Го изгледав Lost Highway...Mulholland dr. може слободно вода да му носи во поглед на комплицираност и конфузноста која сеуште ја имам.

Сепак двата филма имаат големи допирни точки... во друга прилика би ги образложил :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.741
не знам, мене mulholland ми беше каде каде по мајнд фак

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
True Grit

Конечно го дочекав!!!

И како што викаат: „гледајте за да не ви раскажуваат“ , седнав и јас побрзо да го изгледам овој филм, пред се затоа што е во трка за награди па сакам да направам споредба. Покрај тоа, сакам вакви филмови а актерската екипа беше причина повеќе.

Како ви се гледаат одлични филмови на тиња снимка не ми е јасно :(

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Не можев да дочекам, и не сакав да ми го уништи некој филмот ќе го гледам сигурно и на добра снимка :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.522
Ич не ми се гледаат да ти кажам право ама сакав да гледам Глобуси па реков да имам евиденција. Снимката беше доста солидна, и друг пат сум гледал ДВД скринери, звукот беше одличен. Само кино да не е, кино не доаѓа во предвид.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога му реков на Иосоно дека и покрај лошите критики ќе го гледам Стоун и ќе се жртвувам за Нортон, ми рече само немој да се жртвуваш заради него и да го гледаш Pride and Glory :pos:
На Нортон му треба асален филм, одамна нема одглумено во некој добар филм. Џабе што он си е на ниво кога филмовите се тапа. А толку е талентиран што ми иде да га пребијем..:)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.522
Pride and Glory е најлошиот филм со Нортон.

--- надополнето ---

Најјак беше вчера ДеНиро кога зборуваше дека имал и многу други одлични филмови освен тие кои се појавија во колажот, и почна да набројува и рече Stone :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Pride and Glory е најлошиот филм со Нортон.

--- надополнето ---

Најјак беше вчера ДеНиро кога зборуваше дека имал и многу други одлични филмови освен тие кои се појавија во колажот, и почна да набројува и рече Stone :pos:
Човекот е во тешка заблуда :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.522
Не сега е легенда никој нема г'з да му каже дека филмот не чини :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му е :pos: значи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!

Единствено вреди да се гледа заради...само ме чуди како режисерот од калибарот на Алексндре Аја се нафатил да резлизира ваков филм...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.522
Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му е :pos: значи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!

Единствено вреди да се гледа заради...

Ти си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

Единствено вреди да се гледа заради...само ме чуди како режисерот од калибарот на Алексндре Аја се нафатил да резлизира ваков филм...

Ја не ни знаев дека постои филмов :pos:
А да го гледаш Псај, Стоун па да видиме ондак што е бетер.
Може и да си направиме тема : Златна малина на Кајгана за 2010!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ти си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:
Заради Алекснаде Аја, иначе се знае од старт чим е нов хорор дека 90% е промашување :)

Aли ако имаше многу хот сцени па некако се смирив, или кога ќе размислам добро смирив не е правиот збор? :pos:

--- надополнето ---

Ја не ни знаев дека постои филмов :pos:
А да го гледаш Псај, Стоун па да видиме ондак што е бетер.
Може и да си направиме тема : Златна малина на Кајгана за 2010!
Stone, го почнав и не го догледав лол! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom