Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И како што викаат: „гледајте за да не ви раскажуваат“ , седнав и јас побрзо да го изгледам овој филм, пред се затоа што е во трка за награди па сакам да направам споредба. Покрај тоа, сакам вакви филмови а актерската екипа беше причина повеќе.
Како ви се гледаат одлични филмови на тиња снимка не ми е јасно![]()
Ич не ми се гледаат да ти кажам право ама сакав да гледам Глобуси па реков да имам евиденција. Снимката беше доста солидна, и друг пат сум гледал ДВД скринери, звукот беше одличен. Само кино да не е, кино не доаѓа во предвид.Како ви се гледаат одлични филмови на тиња снимка не ми е јасно![]()
Pride and Glory е најлошиот филм со Нортон.
--- надополнето ---
Најјак беше вчера ДеНиро кога зборуваше дека имал и многу други одлични филмови освен тие кои се појавија во колажот, и почна да набројува и рече Stone![]()
Ти си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му езначи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!
Единствено вреди да се гледа заради...
Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му езначи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!
Единствено вреди да се гледа заради...само ме чуди како режисерот од калибарот на Алексндре Аја се нафатил да резлизира ваков филм...
Ти си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:
Ја не ни знаев дека постои филмов
А да го гледаш Псај, Стоун па да видиме ондак што е бетер.
Може и да си направиме тема : Златна малина на Кајгана за 2010!