И како што викаат: „гледајте за да не ви раскажуваат“ , седнав и јас побрзо да го изгледам овој филм, пред се затоа што е во трка за награди па сакам да направам споредба. Покрај тоа, сакам вакви филмови а актерската екипа беше причина повеќе.
Не можев да дочекам, и не сакав да ми го уништи некој филмот ќе го гледам сигурно и на добра снимкаКако ви се гледаат одлични филмови на тиња снимка не ми е јасно
Ич не ми се гледаат да ти кажам право ама сакав да гледам Глобуси па реков да имам евиденција. Снимката беше доста солидна, и друг пат сум гледал ДВД скринери, звукот беше одличен. Само кино да не е, кино не доаѓа во предвид.Како ви се гледаат одлични филмови на тиња снимка не ми е јасно
Кога му реков на Иосоно дека и покрај лошите критики ќе го гледам Стоун и ќе се жртвувам за Нортон, ми рече само немој да се жртвуваш заради него и да го гледаш Pride and Glory
Човекот е во тешка заблудаPride and Glory е најлошиот филм со Нортон.
--- надополнето ---
Најјак беше вчера ДеНиро кога зборуваше дека имал и многу други одлични филмови освен тие кои се појавија во колажот, и почна да набројува и рече Stone
Ти си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му е значи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!
Единствено вреди да се гледа заради...
Ја не ни знаев дека постои филмовЗборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ќе биде толку многу исткритикуван што нема да знае главата кај му е значи оликотворение на ужасот и идиотизмот!!
Единствено вреди да се гледа заради...само ме чуди како режисерот од калибарот на Алексндре Аја се нафатил да резлизира ваков филм...
Заради Алекснаде Аја, иначе се знае од старт чим е нов хорор дека 90% е промашувањеТи си за критика само заради тоа што очекуваше нешто од филмот, кога сме кај критиките... :pos2:
Stone, го почнав и не го догледав лол!Ја не ни знаев дека постои филмов
А да го гледаш Псај, Стоун па да видиме ондак што е бетер.
Може и да си направиме тема : Златна малина на Кајгана за 2010!