Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ja сум се спасил ама ти со аватарот што праиме? кога и да погледнеш се потсетуваш :pos:

А не не не. Аватарот си е од Primal Fear..:)
Уште не ми е јасно кај им бил паметот на Нортон и Де Ниро кога прифатиле да глумат во филмов. Особено уткава на Нортон у срце ме мава.

Ja сум се спасил ама ти со аватарот што праиме? кога и да погледнеш се потсетуваш :pos:

Уште не ми е јасно кај им бил паметот на Нортон и Де Ниро кога прифатиле да глумат во филмов. Особено уткава на Нортон у срце ме мава.

Има уште една интересна работа за нив ја постирав во занимливости. Може да е нешто слично и овој пат :) Иначе и The Score е просечно филмче ама не е толку лошо како овие.

Затвор и Нортон на тоа целев слична комбинација :)

Зборите што саката за било кој филм, дали е добар или лош ок прифаќам, ама ако некој каже нешто позитивно за Piranha (2010) ....

Кели Брук е позитивно. Го немам гледано филмов, али девојкава е најсекси на свет. Да се пролезбејчиш за неа вреди :)

Кели Брук е позитивно. Го немам гледано филмов, али девојкава е најсекси на свет. Да се пролезбејчиш за неа вреди :)
Изјава на годината, во духот на вчерашните глобуси :)

^
немој жити се со овакви видеа....ќе треба саат и пол да си отфрлам од животов за филмов :)

The butterfly effect комплетно промашена улогата на Ештон Качер,дечкото си е добар во ПАНКД и во тин комедии...не фер ако кажам дека филмот има допирни точки со Mr.nobody

The butterfly effect комплетно промашена улогата на Ештон Качер,дечкото си е добар во ПАНКД и во тин комедии...не фер ако кажам дека филмот има допирни точки со Mr.nobody

хммм, изгледај ги другите делој и сигурен сум дека ќе го смениш мислењето (мислам на она дека глумците во другите 2 дела се чиста катастрофа).. Мене баш ми се допадна неговата глума, но секој со својот вкус.. Допирна точка можи да е тоа што во двата филма се навраќаат во детството со цел да променат некои случки, но сепак во батерфлај се враќа да речеме физички, додека во мр.ноубади само со мислите и до негде е фиктивно...

Прво правиш муабет за улогата на Ештон Качер, после спомнуваш за допирни точки со Мр.Ноубади, ова создава мала конфузија кај мене...
Инаку, не го рачунам за актер Ештон, но рака на срце ова му е еден филм каде што одглуми одлично... мислам дека е единствениот филм каде што Ештон глуми квалитетно.

Прво правиш муабет за улогата на Ештон Качер, после спомнуваш за допирни точки со Мр.Ноубади, ова создава мала конфузија кај мене...
Инаку, не го рачунам за актер Ештон, но рака на срце ова му е еден филм каде што одглуми одлично... мислам дека е единствениот филм каде што Ештон глуми квалитетно.
Реков дека ештон ја промашил улогата,а тоа за сличностите со mr.nobady го мислев со смисол на глумата на актерите..инаку како филмови имаат сличности во содржината
Ниедна сцена ештон не одлуми одлично,можи да се речи онака средножалосно...единствено ми се допадна како ја изигра сцената на крајот од филмот
тоа е оној дел каде се среќава со Кејли,нели не се ни познавале..ко биле мали деца Еван ја избркал и се закани дека ке ќе убие и неа и семејството:)за да ништо не тргни во погрешна насока

Реков дека ештон ја промашил улогата,а тоа за сличностите со mr.nobady го мислев со смисол на глумата на актерите..инаку како филмови имаат сличности во содржината
Ниедна сцена ештон не одлуми одлично,можи да се речи онака средножалосно...единствено ми се допадна како ја изигра сцената на крајот од филмот
тоа е оној дел каде се среќава со Кејли,нели не се ни познавале..ко биле мали деца Еван ја избркал и се закани дека ке ќе убие и неа и семејството:)за да ништо не тргни во погрешна насока
Океј океј, сега те разбрав, него ако имаат допирни точки во содржината, не е изводливо да се споредуваат актерите еден со друг, би нашол милион примери каде што едниот актер глуми подобро од другиот.
Ваљда се согласуваме дека Ештон тука го извади максимумот од глумата што може да ја понуди, според мене одглуми доста солидно, али тоа е според мене :)

http://www.imdb.com/title/tt0243133/ - The Man Who Wasn't There
Вреди ли 700 мб да се потрошат за филмов или не....ја прв пут слушам за филмов.
А у принцип не сакам да гледам никакви детали од филмот пред време, на слепо идам увек.
Ако го гледал некој уствари :)

http://www.imdb.com/title/tt0243133/ - The Man Who Wasn't There
Вреди ли 700 мб да се потрошат за филмов или не....ја прв пут слушам за филмов.
А у принцип не сакам да гледам никакви детали од филмот пред време, на слепо идам увек.
Ако го гледал некој уствари :)

Мој најкаток коментар за филмот....Црно-бел мастерпис. Одлично сценарио, режија, глума, музика...A work of art (не претерувам) вреди секој мегабајт :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom