- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Не ти се верува, ама денес таков е Светов и јас мислам дека тоа е главна причина за толку слаби оценки. Значи не политичка определба туку јавното мислење. Прашај случаен батка дали го знае режисерот, ако го знае прашај го дали го бива. Ќе ти речи не, иако врска нема од филм.Друго, не ми се верува дека 20000 корисници за инат го оцениле со 1/2 еве ако го мразат Uwe, и aко причината за оценките е политичката определба, зашто Rampage не е со слаба оцена? има 6.5 а треба да има 7.5 малце пониска оцена да, но сепак доста солидно! значи нема логика. Според мене и многу други, доста од филмовите му се слаби, фклучувајќи го и House Of the Dead кој е многу лош, еве го коментарот за него,
Bottom 100: #48
User Reviews: quite possibly the worst movie ever made.
А тоа што реков политичка определба, го мислев како можна причина на тие неколку мина кои го почнале тоа јавно мислење.
Вака оди тоа. Гледа некој филм, не му се допаѓа некоја работа од филмов + слуша го бие (ептен) лош глас режисерот = 1 на имдб. Некој така ако се изнервира доволно, ќе појди и ќе му стави уште по некој 1 на некои други негови филмови и тоа.
Опасни работи.
-------
Иначе има 4 филмови кои би ги оценил негативно, House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne и Final Storm.