Д
Дамјан_Amstaff
Гостин
Можеби Sin City не ми се допаѓа како што кажа Влатко бидејќи не сум љубител на стрипови ,всушност не ни имам прочитано стрип. Велиш дека Sin City е уникат од филм ,океј можеби за тебе е можеби е за тие што повеќе се разбираат во филмови ,но за мене како 16годишник со не толку филмови изгледани како тебе....не ми се допаѓа ич Син Сити.Дури и некој ко вас двајца.
Не можам, ве читам цело време како серите на ремек дела и заклучив дека нешо поинакво, не spoon-fed и едно поинакво филмско искуство ви е срање, тапа џексон и некоја друга глупа досетка.
Даме сине, Син Сити е уникат од филм! Лудило. Ама океј, јас се кладам дека и Fight Club ќе ти е боза, крајот ќе го мразиш итн...
Влатко знам дека не си нуб и глуп, ама морам да те чепнам за The Fountain. Филмов е фантазија, според мене најјакиот од Аронофски. Едно поинакво кинематско искуство, различен филм, го обожавам.
Немам ништо против вас, овде сме да дискутираме за вкусовите(да не се мамиме), да размениме меѓусебни гледишта. И мене порано ми беше глуп Space Odyssey, Pulp Fiction и останати јаки филмови, ама со тек на време сфатив дека филм не е само "убиј ги сите и врати се сам".
Не го разбирам ова "Дури и некој ко вас двајца. "....
Fight Club не сум го гледал бидејќи не сум љубител на Бред Пит ,но многумина велат дека одлично ја изиграл улогата па ќе го погледнам...и баш ќе видам дали е боза.